Απίθανη στιγμή στο Beach Volley Γυναικών: Τσακώνονταν και ο D.J έβαλε το “Imagine” του Τζον Λένον για να τις ηρεμήσει

Διαβάζεται σε 1'
Απίθανη στιγμή στο Beach Volley Γυναικών: Τσακώνονταν και ο D.J έβαλε το “Imagine” του Τζον Λένον για να τις ηρεμήσει

Φοβερό στιγμιότυπο στον τελικό του Beach Volley Γυναικών του Ολυμπιακού τουρνουά ανάμεσα σε Βραζιλία και Καναδά, αφού οι παίκτριες των δύο ομάδων ξεκίνησαν να τσακώνονται, με τον D.J να δίνει τελικά την λύση βάζοντας το “Imagine” του Τζον Λένον.

Ο τελικός του Beach Volley Γυναικών ήταν συγκλονιστικός σε εξέλιξη, με την Βραζιλία να παίρνει την νίκη επί του Καναδά με 2-1 σετ στο tie break (26-24, 12-21, 15-10). Υπήρχε όμως μία στιγμή που τράβηξε τα βλέμματα, έμελλε να γίνει viral και εκτυλίχθηκε στο tie break. Και πρωταγωνιστής ήταν ο… D.J του αγώνα!

Συγκεκριμένα, με το σκορ στο 11-8 υπέρ της Βραζιλίας, οι παίκτριες των δύο αντιπάλων άρχισαν να διαφωνούν και να τσακώνονται για ώρα, ανταλλάσσοντας και μερικά… γαλλικά, με την διαιτητή να τιμωρεί τελικά με κίτρινη κάρτα την Μπράντι Γουίλκερσον του Καναδά και την Άννα Πατρίσια Ράμος της Βραζιλίας.

Με την κατάσταση λοιπόν να είναι τεταμένη και τον κόσμο να γιουχάρει, ο D.J αποφάσισε να αποφορτίσει το κλίμα, βάζοντας το “Imagine” του Τζον Λένον στα ηχεία! Αμέσως οι αθλήτριες άρχισαν να χαμογελούν, με τον κόσμο αρχικά να αποθεώνει και στην συνέχεια να… τραγουδάει τους στίχους του τραγουδιού (!), σε μία υπέροχη στιγμή.

Δείτε το VIDEO:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα