Αποθέωση για τον Λαμέλα στο “Ελ. Βενιζέλος” από 2.000 οπαδούς της ΑΕΚ

Διαβάζεται σε 2'
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΕΡΙΚ ΛΑΜΕΛΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΚ
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΕΡΙΚ ΛΑΜΕΛΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΚ eurokinissi

Αποθεωτικής υποδοχής από περίπου 2.000 οπαδούς της ΑΕΚ έτυχε ο Έρικ Λαμέλα που έφτασε στην Αθήνα για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην Ένωση

Η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με τον Έρικ Λαμέλα για συμβόλαιο τριών ετών, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2027 όπως αναφέρει το SPORT24 και η τεράστια αυτή μεταγραφή βρίσκεται πλέον στην τελική της ευθεία.

Και αυτό γιατί ο πρώην παίκτης της Σεβίλλης και άλλοτε των Ρόμα, Τότεναμ και Ρίβερ Πλέιτ, έφτασε το βράδυ της Παρασκευής στην Ελλάδα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του, με την Ένωση να δίνει -μέσω ανάρτησης- ραντεβού με τον κόσμο της λίγο μετά τις 21:30 για να τον καλωσορίσουν και τον κόσμο της να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα επιφυλάσσοντάς του θερμή υποδοχή.

Περίπου 2.000 φίλοι της ΑΕΚ βρέθηκαν στο “Ελ Βενιζέλος” και αποθεώσαν κυριολεκτικά τον Αργεντινό σούπερ σταρ, που κοίταζε αποσβολωμένος γύρω του το πλήθος να παραληρεί φωνάζοντας συνθήματα με το όνομά του.

Σημειώνεται πως το συμβόλαιο του 32χρονου Αργεντινού δεν έχει δοθεί ποτέ ξανά σε παίκτη από την ΑΕΚ, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, του προσέφερε 2.500.000 ευρώ ετησίως για να τον πείσει να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Το who is who του Λαμέλα

Ο Λαμέλα έχει διαγράψει μία ξεχωριστή πορεία, αφού παρελθόν έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Αργεντινής με τη Ρίβερ Πλέιτ, στην Premier League με την Τότεναμ και στη Serie A με την Ρόμα.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που έχει την ευχέρεια να παίξει τόσο στα άκρα της επίθεσης όσο και πίσω από τον φορ. Είναι διεθνής 25 φορές με την εθνική Αργεντινής, έχοντας σημειώσει και τρία γκολ. Με τη Σεβίλλη, απ’ την οποία έμεινε ελεύθερος το φετινό καλοκαίρι, πραγματοποίησε 92 συμμετοχές με 16 γκολ και 7 ασίστ.

Στο παρελθόν, με τη φανέλα της Τότεναμ είχε 37 γκολ και 44 ασίστ σε 257 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ με τη Ρόμα είχε 21 γκολ και 13 ασίστ σε 67 ματς. Την καριέρα του την άρχισε από τη Ρίβερ Πλέι, μετρώντας 4 γκολ και 6 ασίστ σε 36 ματς, πριν πάρει μεταγραφή 30.000.000 ευρώ για τους Ρωμαίους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα