Aποχαιρέτησαν τον Μπάλντοκ οι συμπαίκτες του σε Πανθηναϊκό και Εθνική – Συγκινητικές στιγμές

Διαβάζεται σε 2'
Aποχαιρέτησαν τον Μπάλντοκ οι συμπαίκτες του σε Πανθηναϊκό και Εθνική – Συγκινητικές στιγμές
AP Photo/Joao Matos, File

Η σορός του Τζορτζ Μπάλντοκ μεταφέρθηκε στην Αγγλία την Πέμπτη (17/10), ενώ σε μία ιδιωτική τελετή, τον αποχαιρέτησαν συμπαίκτες του σε Παναθηναϊκό και Εθνική.

Την περασμένη εβδομάδα, ο θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ σε ηλικία μόλις 31 ετών σκόρπισε θλίψη σε Ελλάδα και Αγγλία, με τον αθλητικό κόσμο να σοκάρεται από το τραγικό γεγονός.

Όπως γράφει το SPORT24, την Πέμπτη (17/10) η σορός του Τζορτζ Μπάλντοκ, συνοδευόμενη από την οικογένειά του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή, ξεκίνησε το ταξίδι της για την Αγγλία, όπου και θα ταφεί στις 30 Οκτωβρίου.

Νωρίτερα, πραγματοποιήθηκε μία σεμνή, ιδιωτική τελετή στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, έξω από την αίθουσα πολιτικών κηδειών. Εκεί, οι συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό και την Εθνική Ελλάδας αποχαιρέτησαν τον Τζορτζ Μπάλντοκ, του οποίου το φέρετρο ήταν τυλιγμένο με την ελληνική σημαία.

Θυμίζουμε πως σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα θέλει να δώσει το “παρών” και στην κηδεία στην Αγγλία, ενώ θα παραβρεθούν επίσης εκπρόσωποι της ΕΠΟ.

Γι’ αυτό τον λόγο αναβλήθηκε η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο, που είχε αρχικώς προγραμματιστεί στις 30 Οκτωβρίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα