Άρης: Ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων επειδή οπαδός του πέταξε κάθισμα στον αγωνιστικό χώρο

Διαβάζεται σε 1'
Άρης: Ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων επειδή οπαδός του πέταξε κάθισμα στον αγωνιστικό χώρο
EUROKINISSI

Ο Άρης τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών από τη ΔΕΑΒ για ρίψη καθίσματος από οπαδό του στον αγωνιστικό χώρο στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ο Άρης θα κληθεί να εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών όπως ανακοίνωσε η ΔΕΑΒ. Ο λόγος της τιμωρίας είναι πως οπαδός του έριξε στον αγωνιστικό χώρο κάθισμα στην ισοπαλία με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι την Κυριακή (18/8).

Όπως γράφει το SPORT24, το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι για τον Άρη είναι απέναντι στον Asteras AKTOR για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League το Σαββατοκύριακο 31/08-01/09.

Αναλυτικά:

“Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει ότι:

Με την υπ’ αριθμό 24/2024 Πράξη της, επιβλήθηκε σε βάρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ η διοικητική κύρωση της διεξαγωγής μίας (1) αθλητικής συνάντησης ως γηπεδούχου, χωρίς την παρουσία θεατών σε οποιαδήποτε Εθνική Διοργάνωση.

Φίλαθλός της, κατά την διεξαγωγή της αθλητικής συνάντησης ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ -ΠΑΕ ΑΡΗΣ, στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου στις 18/8/2024, για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος επαγγελματικού ποδοσφαίρου αγωνιστικής περιόδου 2024/2025, που διοργανώνει η SUPER LEAGUE 1, έριξε εντός του αγωνιστικού χώρου κάθισμα που αποκόλλησε από την κερκίδα του γηπέδου, πρόσφορο να προκαλέσει σωματική βλάβη.

Εφαρμογή άρθρου 10 του ν.5085/2024″.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα