Αταμάν: “Όλοι μου ζητούσαν το έβδομο αστέρι και δεν καταλάβαινα”

Διαβάζεται σε 1'
Ο Αταμάν
Ο Αταμάν EUROKINISSI

Για τα συναισθήματα που ένιωσε την πρώτη ημέρα που μπήκε στο ΟΑΚΑ μίλησε το βράδυ της Παρασκευής (31/5) ο Εργκίν Αταμάν.

Σε… hangover από τον θρίαμβο στο Βερολίνο παραμένει και ο Εργκίν Αταμάν, που εξήγησε μετά από την νίκη επί του Άρη ότι αυτό που πέτυχε ο Παναθηναϊκός ήταν κάτι ιστορικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν, σύμφωνα με το SPORT24:

“Δεν είχαμε ευκαιρίες για να κερδίσουμε εύκολα, είχαμε όμως τον έλεγχο. Ήταν ένα επικίνδυνο ματς για εμάς, έχουμε άλλο ένα και πρέπει να το κερδίσουμε για να προκριθούμε στους τελικούς. Την πρώτη ημέρα ο press officer ήρθε για να με φωτογραφήσει στο παρκέ, είχα ένα μεγάλο συναίσθημα γι’ αυτόν τον οργανισμό με τις έξι EuroLeagues.

Ήταν όνειρο για εμένα να κατακτήσω τη EuroLeague με τον Παναθηναϊκό. Έβαλα το έβδομο αστέρι. Όλοι μου το ζητούσαν στην αρχή και δεν καταλάβαινα, μου έλεγαν “φέρε μας το έβδομο αστέρι”. Κατάλαβα ότι ήθελαν το έβδομο ευρωπαϊκό και τους είπα ότι θα πάμε βήμα-βήμα. Είναι εκπληκτικό ότι φέραμε αυτό το τρόπαιο στο ΟΑΚΑ. Τερματίσαμε στη 17η θέση πέρυσι και φέτος πήραμε τον τίτλο. Δεν θυμάμαι να έχει συμβεί κάτι παρόμοιο, είναι μαγικό, είναι ιστορικό αποτέλεσμα για τον Παναθηναϊκό”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα