Αθλητικές μεταδόσεις: H ιστορική μονομαχία του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα και τα ματς της EuroLeague

Διαβάζεται σε 3'
Αθλητικές μεταδόσεις: H ιστορική μονομαχία του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα και τα ματς της EuroLeague
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την ιστορία στο Μπέρμιγχαμ, καθώς αντιμετωπίζει την Άστον Βίλα στα ημιτελικά του Conference League. Η ώρα και το κανάλι της σπουδαίας μάχης στο Villa Park.

Ο Ολυμπιακός απέχει ένα βήμα πριν από τον τελικό του Conference League στην OPAP Arena και για να φτάσει μέχρι εκεί, θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Άστον Βίλα. Οι Πειραιώτες δίνουν την πρώτη ιστορική μονομαχία με τους villans στο Μπέρμιγχαμ με στόχο ένα καλό αποτέλεσμα για την πρόκριση στον τελικό.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 22:00 και θα έχει τη δυνατότητα να τον παρακολουθήσετε από το Cosmote Sport 2HD και φυσικά Live από το Match Center του SPORT24.

Την ίδια ώρα θα διεξαχθεί στο Αρτέμιο Φράνκι ο άλλος ημιτελικός μεταξύ της Φιορεντίνα και της Κλαμπ Μπριζ.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρας, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Μακάμπι – Παναθηναϊκός AKTOR: Πού θα δείτε το Game 4 των “πράσινων”

O Παναθηναϊκός AKTOR έχει μία μεγάλη πρόκληση μπροστά του απόψε (2/5). Οι “πράσινοι” αντιμετωπίζουν την Μακάμπι στο Βελιγράδι (21:45, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στο Game 4 και είναι με την πλάτη στον τοίχο, αφού ήττα σημαίνει και αποκλεισμός.

Η Μακάμπι προηγείται με 2-1 στην σειρά μετά την νίκη της στο Game 3, με το “τριφύλλι” να μην έχει άλλο περιθώριο και να καλείται να νικήσει για να μείνει ζωντανό στην σειρά, οδηγώντας την σε Game 5 στο ΟΑΚΑ.

Όπως στο Game 3, έτσι και στο Game 4 ο Παναθηναϊκός AKTOR θα παραταχθεί χωρίς τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ. Η Μακάμπι από την πλευρά της θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον τραυματία Γουέιντ Μπάλντουιν, ο οποίος πήρε μέρος στην χθεσινή (1/5) προπόνηση, αλλά η συμμετοχή του παραμένει αμφίβολη.

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Πού θα δείτε το Game 4 των “ερυθρόλευκων”

Η ώρα της αλήθειας έφτασε για τον Ολυμπιακό. Οι “ερυθρόλευκοι” υποδέχονται την Μπαρτσελόνα (19:45, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24) γνωρίζοντας ότι πλέον δεν έχουν άλλα περιθώρια, αφού οι Καταλανοί προηγούνται με 2-1 στην σειρά μετά την νίκη τους στο Game 3.

Η νίκη είναι πλέον μονόδρομος για την ομάδα του Πειραιά, αφού ήττα συνεπάγεται με αποκλεισμό από το Final Four και φινάλε στην ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας.

Το ευχάριστο για τον Γιώργο Μπαρτζώκα είναι ότι – εκτός απροόπτου – θα έχει τον Κώστα Παπανικολάου στην διάθεσή του, ο οποίος απουσίασε από τους τρεις πρώτους αγώνες της σειράς λόγω ίωσης. Η Μπαρτσελόνα αναμένεται να παραταχθεί πλήρης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα