Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε τα ματς για το Κύπελλο Ελλάδας

Διαβάζεται σε 2'
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε τα ματς για το Κύπελλο Ελλάδας
EUROKINISSI

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός και Παναιτωλικός – ΟΦΗ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Πού θα δείτε τα παιχνίδια

Ο Άρης έκανε το καθήκον του στο Πανθεσσαλικό και με το 2-2 απέναντι στην Νίκη (σε συνδυασμό με την επικράτησή του με 3-0 στο “Κλεάνθης Βικελίδης”) εξασφάλισε τη συμμετοχή του στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson και πλέον περιμένει τις άλλες τρεις ομάδες που θα βγουν απόψε και θα του κάνουν παρέα στην κορυφαία τετράδα.

Στις 17:00 ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον ΟΦΗ στο Αγρίνιο έχοντας ως προίκα το υπέρ του 2-1 στο Γεντί Κουλέ, στις 19:00 ο ΠΑΟΚ σφραγίζει στην Τούμπα το εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση έχοντας νικήσει με 4-0 τον Πανσερραϊκό εκτός έδρας στο πρώτο παιχνίδι, ενώ στις 21:00 συγκρούονται στο Περιστέρι ο Ατρόμητος με τον Παναθηναϊκό, με την ομάδα του Ίλιτς να έχει το προβάδισμα απέναντι σε εκείνη του Τερίμ χάρη στη νίκη της με 2-1 στην Λεωφόρο.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρας, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των προημιτελικών

17:00 Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Παναιτωλικός – ΟΦΗ / COSMOTE SPORT 3 HD
19:00 Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Ατρόμητος – Παναθηναϊκός / COSMOTE SPORT 2 HD
21:00 Κύπελλο Ελλάδας Betsson: ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός / COSMOTE SPORT 1 HD

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα