Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε το ιστορικό παιχνίδι των Νέων του Ολυμπιακού κόντρα στη Φλαμένγκο

Διαβάζεται σε 2'
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε το ιστορικό παιχνίδι των Νέων του Ολυμπιακού κόντρα στη Φλαμένγκο
EUROKINISSI

Οι Νέοι του Ολυμπιακού είναι έτοιμοι να δώσουν το Σάββατο (24/8) στο Μαρακανά ένα ιστορικό παιχνίδι απέναντι στην Φλαμένγκο για το Διηπειρωτικό Κ20. Δείτε αναλυτικά όλα τα τηλεοπτικά παιχνίδια που μεταδίδονται σήμερα.

Οι Νέοι του Ολυμπιακού ετοιμάζονται γι’ ακόμη μία παράσταση το Σάββατο (24/8), καθώς κοντράρονται με τη Φλαμένγκο στο Μαρακανά σ’ έναν ιστορικό αγώνα για το Διηπειρωτικό Κ20.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 22:00, θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 3HD και το MEGA, ενώ φυσικά μπορείτε επίσης, να την παρακολουθήσετε LIVE από το SPORT24.

Stoiximan Super League: Πού θα δείτε ΑΕΚ – Λαμία, Πανσερραϊκός – Άρης και ΟΦΗ – Ατρόμητος

Η Stoiximan Super League συνεχίζεται με τη 2η αγωνιστική και το πρόγραμμα του Σαββάτου (24/8) περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις.

Στην τελευταία χρονικά (21:30) η ΑΕΚ υποδέχεται στην OPAP Arena τη Λαμία, ενώ νωρίτερα (20:00) ο Άρης φιλοξενείται στις Σέρρες από τον Πανσερραϊκό. Το πρόγραμμα θα ανοίξει ο αγώνας μεταξύ ΟΦΗ και Ατρομήτου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Σαββάτου:

19:30 ΟΦΗ – Ατρόμητος / COSMOTE SPORT 2 HD
20:00 Πανσερραϊκός – Άρης / Novasports Prime
21:30 ΑΕΚ – Λαμία / COSMOTE SPORT 1 HD

Εθνική Κορασίδων: Πού θα δείτε τον αγώνα με την Σουηδία για τις θέσεις 15-16 του EuroBasket U16

Η Εθνική Κορασίδων ολοκληρώνει σήμερα (24/8) τις υποχρεώσεις της στο EuroBasket U16, αντιμετωπίζοντας την Σουηδία (11:30, LIVE Streaming από το κανάλι της FIBA στο youtube) για τις θέσεις 15-16.

Η ήττα της Ελλάδας από την Κροατία (58-83) στην χθεσινή (23/8) αναμέτρηση είχε ως αποτέλεσμα να υποβιβαστεί η εθνική μας στην Β’ Κατηγορία, κάτι που σημαίνει ότι το μοναδικό κίνητρο πλέον είναι η αποφυγή της τελευταίας θέσης στην διοργάνωση, κόντρα στην – επίσης υποβιβασμένη – Σουηδία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα