Μπάγερν – Βιγιαρεάλ 1-1: Ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League για τους Ισπανούς

Μπάγερν – Βιγιαρεάλ 1-1: Ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League για τους Ισπανούς
Μπάγερν - Βιγιαρεάλ 1-1: Ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League για τους Ισπανούς MATTHIAS SCHRADER/ASSOCIATED PRESS

Η Βιγιαρεάλ έκανε τη μεγάλη έκπληξη του θεσμού και πέταξε εκτός Champions League την Μπάγερν, ύστερα από το 1-1 που απέσπασε στο Μόναχο και σε συνδυασμό με τη νίκη 1-0 στην Ισπανία. Με Μπενφίκα ή Λίβερπουλ στα ημιτελικά.

Ήταν το 2006 όταν η Βιγιαρεάλ βρέθηκε για τελευταία φορά στα ημιτελικά του Champions League. Φέτος είχε την ευκαιρία να επαναλάβει μια τόσο θριαμβευτική πορεία, όμως απέναντί της είχε ένα μεγαθήριο όπως η Μπάγερν. Κι όμως, το “κίτρινο υποβρύχιο” απέσπασε ισοπαλία 1-1 στην κατάμεστη “Άλιαντς Αρένα” και σε συνδυασμό με τη νίκη 1-0 στο “Θεράμικα”, βρίσκεται ξανά στις 4 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Το γκολ του Σάμουελ Τσουκουέζε σε μια αντεπίθεση στο 88′ πάγωσε τους Γερμανούς, που μέχρι τότε είχαν σκορ παράτασης χάρη σε τέρμα του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι από το 52′. Οι Βαυαροί είχαν τον έλεγχο του αγώνα από το 1ο λεπτό, αλλά τους έλειψε η ουσία πλην ενός διαστήματος στο 2ο ημίχρονο, όπου έπαιξαν σαν Μπάγερν.

Σύμφωνα με το SPORT 24, οι παίκτες του Ουνάι Έμερι αμύνθηκαν υποδειγματικά, βρήκαν στην κόντρα αυτό που έψαχναν και τώρα περιμένουν την Τετάρτη για να μάθουν τον Έλληνα που θα αντιμετωπίσουν: είτε τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο και την Μπενφίκα είτε τον Κώστα Τσιμίκα για τη Λίβερπουλ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα