Μπάλντοκ: Ενός λεπτού σιγή πριν από τη σέντρα στο Αγγλία – Ελλάδα

Διαβάζεται σε 3'
Μπάλντοκ: Ενός λεπτού σιγή πριν από τη σέντρα στο Αγγλία – Ελλάδα
PRINTSCREEN

Ενός λεπτού σιγή τηρήθηκε πριν από τη σέντρα στο Αγγλία – Ελλάδα για τον αδόκητο θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ο θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 31 χρόνων συγκλόνισε το ελληνικό και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Παρά τις προσπάθειες της ΕΠΟ, που ήρθε σε επαφή με την UEFA για αναβολή του αγώνα, το παιχνίδι της Εθνικής με την Αγγλία θα πραγματοποιηθεί κανονικά, καθώς δεν υπήρχαν χρονικά περιθώρια.

Όπως γράφει το SPORT24, πριν από τον αγώνα στη μνήμη του Έλληνα διεθνή τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή από τους παίκτες των δύο ομάδων, με τη συγκίνηση και τη θλίψη να είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους.

Τζορτζ Μπάλντοκ: Πότε θα γίνει η κηδεία του 31χρονου ποδοσφαιριστή

Προς τα τέλη της επόμενης εβδομάδας –όταν διευθετηθούν όλα τα υπόλοιπα ζητήματα επί ελληνικού εδάφους– θα πραγματοποιηθεί, στην Αγγλία, η κηδεία του αδικοχαμένου Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Τετάρτης (9/10) στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα, βυθίζοντας σε βαθιά οδύνη όλη την οικογένεια του Παναθηναϊκού, το ελληνικό, αλλά και το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Όπως γράφει το SPORT24, οι άνθρωποι “τριφυλλιού” θα έχουν μέσα στις επόμενες ημέρες επικοινωνία με την οικογένεια του αδικοχαμένου άσου η οποία και θα αποφασίσει τον τόπο στην Αγγλία που θα γίνει η κηδεία, ενώ στο “νησί” θα ταξιδέψει αντιπροσωπεία της διοίκησης και των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού για το ύστατο “αντίο” στον Μπάλντοκ.

Την ίδια ώρα δε που θα πραγματοποιείται η τελετή της κηδείας στην Αγγλία, στο “Γ. Καλαφάτης” θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη του 31χρονου.

“Πνιγμός εντός ύδατος” η αίτια θανάτου του Μπάλντοκ

Υπενθυμίζεται πως, «πνιγμός εντός ύδατος» είναι το αίτιο θανάτου του του 31χρονου, σύμφωνα με την νεκροτομή που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Ιατροδικαστική του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κατά την νεκροτομή ελήφθησαν και δείγματα για τοξικολογικές εξετάσεις που αναμένονται, αλλά σίγουρα θα χρειαστούν αρκετές ημέρες μέχρι να βγουν οι απαντήσεις.

Η νεκροτομή επιβεβαίωσε πλήρως την εικόνα που είχε σχηματίσει ο ιατροδικαστής και κατά την αυτοψία στον χώρο που βρέθηκε νεκρός ο άτυχος ποδοσφαιριστής. Όταν οι αστυνομικοί γύρισαν το σώμα του, έβγαλε φυσαλίδες με νερό από το στόμα του, κάτι κοινό στους πνιγμούς, που υποδηλώνει ότι είχε καταπιεί νερό εν ζωή και είχε πάει στους πνεύμονες.

Το σώμα του δεν είχε σημάδια, τραύματα ή μώλωπες που να παρέπεμπαν σε τυχόν εγκληματική ενέργεια. Σε ένα τραπεζάκι κοντά στην πισίνα βρέθηκε και ένα μισοάδειο μπουκάλι βότκα και ποτήρια που έχουν αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Η Ασφάλεια έχει συλλέξει και βιντεοληπτικό υλικό από το συγκρότημα για να εξεταστούν και αυτά.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, η σύζυγος του άτυχου ποδοσφαιριστή που ζει στο εξωτερικό καλούσε χθες στο τηλέφωνο τον άνδρα της και εκείνος δεν απαντούσε. Καθώς περνούσε η ώρα, ανησύχησε και κάλεσε τον ιδιοκτήτη της οικίας να πάει από εκεί για να τσεκάρει τι έχει συμβεί.

Τον Τζορτζ Μπάλντοκ εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του, μέσα στην πισίνα, ο ιδιοκτήτης της οικίας που κάλεσε ασθενοφόρο και τις Αρχές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα