Μπαρτσελόνα: Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία ο Γκριμάου

Διαβάζεται σε 2'
Μπαρτσελόνα: Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία ο Γκριμάου
LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Η Μπαρτσελόνα αποχαιρέτησε τον Ρότζερ Γκριμάου, με τις δύο πλευρές να ανακοινώνουν το τέλος της συνεργασίας τους.

Ο Ρότζερ Γκριμάου και η Μπαρτσελόνα χώρισαν τους δρόμους με κάθε επισημότητα το μεσημέρι του Σαββάτου (8/6), με τους μπλαουγκράνα να αποχαιρετούν τον Καταλανό τεχνικό και να τον ευχαριστούν για την συνεργασία τους.

“Ο Ρότζερ Γκριμάου δεν θα συνεχίσει στον μπλαουγκράνα πάγκο. Ρότζερ, σε ευχαριστούμε πολύ και καλή τύχη”, ήταν η λεζάντα στην ανάρτηση του κλαμπ στο twitter, όπως γράφει το SPORT24.

Η Μπαρτσελόνα διεκδίκησε τέσσερις τίτλους μέσα στη σεζόν, ωστόσο δεν κατέκτησε κανέναν από αυτούς, αφού αποκλείστηκε στα ημιτελικά της Liga Endesa και λύγισε από τον Ολυμπιακό ένα βήμα πριν από το Final Four της EuroLeague. Σημειώνεται ότι δεν κατάφερε να πανηγυρίσει ούτε το Σούπερ Καπ, ούτε το Κύπελλο Ισπανίας.

Μετά από την τρίτη διαδοχική ήττα και την αποκαρδιωτική σειρά με τη Ρεάλ Μαδρίτης (0-3), το γυαλί φαινόταν να είχε ραγίσει, καθώς τόσο ο Γκριμάου, όσο και ο General Manager του συλλόγου, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, ήταν αινιγματικοί στις δηλώσεις τους για το μέλλον.

Ο Καταλανός προπονητής αποχώρησε μετά από μία σεζόν στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, αφού ανέλαβε το τιμόνι της ομάδας στις 26 Ιουνίου του 2023. Στη Liga Endesa μέτρησε 23 νίκες και 11 ήττες στη regular season, ενώ τερμάτισε στην 4η θέση της EuroLeague μετά από το τέλος της κανονικής περιόδου με ρεκόρ 22-12.

Υποψήφιοι για την τεχνική ηγεσία των Καταλανών αποτελούν οι Δημήτρης Ιτούδης (όπως αποκάλυψαν οι Bald Brothers) και Τσάβι Πασκουάλ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα