Μπόρις Μπέκερ: Οργή για σεξιστικά σχόλια στο Wimbledon

Μπόρις Μπέκερ: Οργή για σεξιστικά σχόλια στο Wimbledon

Οργισμένες αντιδράσεις από χρήστες του Twitter σε βάρος του παλαίμαχου τενίστα και νυν σχολιαστή, Μπόρις Μπέκερ για τον τρόπο με τον οποίο σχολίασε τη σύζυγο του Μάρτον Φούκσοβιτς. "Πράγματι λένε ότι στην Ουγγαρία έχουν τις πιο όμορφες γυναίκες".

Καταιγισμό αρνητικών σχολίων και οργισμένων αντιδράσεων προκάλεσε για μία ακόμη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ο πρώην Γερμανός τενίστας, Μπόρις Μπέκερ.

Μετά την επίθεση στην Ναόμι Οσάκα για την απόφασή της να αποσυρθεί από το Wimbledon, το άλλοτε Νο1 του παγκόσμιου τένις (1991) βρέθηκε στο στόχαστρο αρκετών χρηστών του Twitter για τον τρόπο με τον οποίο σχολίασε τη σύζυγο του τενίστα, Μάρτον Φούκσοβιτς.

Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια του αγώνα του Ούγγρου τενίστα με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, όταν η κάμερα εστίασε στη σύζυγό του, Ανέτ Μποτσορμένι. Τότε, ο Μπέκερ, ο οποίος πλέον εργάζεται ως σχολιαστής των αγώνων στο BBC, θέλησε να σχολιάσει την εξωτερική της εμφάνιση, λέγοντας: “Πράγματι λένε ότι στην Ουγγαρία έχουν τις πιο όμορφες γυναίκες. Δεν το ήξερα, αλλά σίγουρα είναι πολύ όμορφη”.

Η φράση αυτή για τη σύζυγο του Φούκσοβιτς, προκάλεσε την οργή αρκετών φίλων του τένις στο Twitter, οι οποίοι έβαλλαν κατά του παλαίμαχου τενίστα, αποκαλώντας τον “σεξιστή”, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που επιτέθηκαν και στο κανάλι, το οποίο από την πλευρά του υπερασπίστηκε τον σχολιαστή λέγοντας ότι δεν είχε σκοπό να θίξει τη σύζυγο του Ούγγρου τενίστα.

Υπενθυμίζεται, πως, ο Μπόρις Μπέκερ, πριν από μία εβδομάδα, είχε σχολιάσει την απόφαση της Ναόμι Οσάκα να αποσυρθεί από το Wimbledon, λέγοντας:

“Αλήθεια είναι αυτό πίεση; Δεν είναι πίεση όταν δεν έχεις φαγητό στο τραπέζι; Όταν δεν έχεις να ταΐσεις την οικογένειά σου; Όταν δεν έχεις δουλειά; Όταν έχεις έναν τραυματισμό που σου αλλάζει τη ζωή; Αυτά δεν είναι μεγαλύτερη πίεση;. Είσαι 23 ετών, είσαι υγιής, είσαι πλούσια και είσαι από πολύ καλή οικογένεια. Πού είναι η γ@@@@@@η πίεση;”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα