bwin: Ο Παπαστάμος προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς κατακτώντας το Πρωτάθλημα Ευρώπης!

Διαβάζεται σε 4'
bwin: Ο Παπαστάμος προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς κατακτώντας το Πρωτάθλημα Ευρώπης!

Με μια μυθική κούρσα στα 400μ. μεικτή ατομική στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης του Βελιγραδίου, ο Απόστολος Παπαστάμος αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης κι έγινε το τρίτο μέλος του Team Future της bwin, που θα βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μεγάλες κούρσες για μεγάλους αθλητές! Ραντεβού με την μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού έκλεισε ο Απόστολος Παπαστάμος. Ο αθλητής του Team Future της bwin, κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης του Βελιγραδίου και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου.

Ο Έλληνας Πρωταθλητής και μέλος του Team Future της bwin κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο με χρόνο 4:10.83, κατέρριψε ύστερα από πέντε χρόνια το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ και για δεύτερη φορά στην καριέρα του θα βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δίχως αμφιβολία ο Απόστολος Παπαστάμος, έκανε την κούρσα της ζωής του! Δεν έχασε ποτέ την πίστη στον εαυτό του, ήξερε τον τρόπο να αφήνει πίσω του τις αντίξοες συνθήκες και να κατεβάζει τους χρόνους στην πισίνα. Τα όρια της Ευρώπης στενεύουν για τον Έλληνα Πρωταθλητή, αντίθετα, τα όνειρά του ολοένα και μεγαλώνουν και με σύμμαχο την bwin οι λαμπερές διοργανώσεις παγκοσμίου επιπέδου είναι ο νέος τoυ στόχος.

Ραντεβού με τη μοίρα

Το ήθελε πολύ, το κυνήγησε περισσότερο, το άξιζε και το χρυσό είναι δικό του. Στην τελευταία ευκαιρία που είχε, καθώς στις 23/06 ολοκληρωνόταν η προθεσμία για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Παπαστάμος έκανε μια θρυλική εμφάνιση, βγαλμένη από τα ωραιότερα όνειρά του. Από το ξεκίνημα μπήκε να κάνει τη κούρσα της ζωής του. Και την έκανε! Οι Ούγγροι Χόλο και Μπόζορι μετά τα 150 μέτρα τον έχασαν. Τρομερός στο ύπτιο και τη πεταλούδα, απολαυστικός στο ελεύθερο, το μέλος του Team Future της bwin ολοκλήρωσε μια μοναδική προσπάθεια και αποθεώθηκε. Είχε το δικό του ραντεβού με τη μοίρα και δεν θα μπορούσε να ήταν ασυνεπής. Ένας μεγάλος αθλητής, ο οποίος ξέρει να «τρυπά» το ταβάνι του, να ανεβάζει ολοένα και πιο ψηλά τις φιλοδοξίες του και να βρίσκει τον τρόπο να εκπληρώνει τα όνειρά του.

Από το Τόκιο μέχρι το Παρίσι τα εμπόδια ήταν πολλά, μα ο στόχος, ένας! Η δεύτερη στη σειρά παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Και το πέτυχε, έστω κι αν έβαλε δύσκολα στον εαυτό του. Ωστόσο, ο ίδιος ξέρει να ξεπερνά κάθε δυσκολία, ήταν αφοσιωμένος στο ταξίδι, απόλαυσε κάθε στιγμή και όταν ο χρόνος τον πίεσε έβγαλε τον καλύτερό του εαυτό μέσα στην πισίνα. Ο ίδιος ποτέ δεν λάθεψε στον προορισμό του, είχε πλάνο και όραμα. Μια κούρσα, μια γροθιά νίκης, μια καλά φυλαγμένη σιγουριά τον κάνει να ονειρεύεται κάτι πολύ μεγαλύτερο από ένα ρεκόρ κι ένα ευρωπαϊκό χρυσό.

Με το βλέμμα στο Παρίσι

Πλέον, η ανυπομονησία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι ολοένα και μεγαλύτερη. Σύμμαχος του Παπαστάμου είναι η bwin, η οποία βρίσκεται στο πλευρό πολλών αθλητών, τους οποίους και υποστηρίζει όλα αυτά τα χρόνια, βοηθώντας τους να πραγματοποιήσουν τους στόχους. Την τελευταία τετραετία το κορυφαίο στοιχηματικό brand είναι δίπλα του, στήριγμα σε κάθε προσπάθεια, ώστε ο Έλληνας πρωταθλητής να έχει τις ευκαιρίες για μια λαμπρή καριέρα. Να είναι συνεπής σε κάθε μεγάλο ραντεβού. Ο ίδιος δίνει τις μάχες του στην πισίνα και η bwin τον στηρίζει έμπρακτα μιας και ο Απόστολος Παπαστάμος αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της χορηγικής οικογένειας της bwin, δίνοντας το δικό του στίγμα.

Το Team Future της bwin απαρτίζεται από 8 ταλαντούχους αθλητές ατομικών αγωνισμάτων, οι οποίοι αποτελούν την ελίτ της νέας γενιάς και δίνουν τη δυνατότητα σε όλους τους Έλληνες να ονειρεύονται μαζί τους για μια πιο δυνατή αθλητική παρουσία της χώρας μας σε διεθνές επίπεδο. Με την υποστήριξη της bwin, οι αθλητές αυτοί αλλάζουν επίπεδο και μπορούν πλέον να παλεύουν υπό διαφορετικούς όρους στις αντίξοες συνθήκες που βιώνει ο αθλητισμός στη χώρα μας.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα