Champions League: Η Άστον Βίλα σφυροκόπησε τη Γιούνγκ Μπόις και πήρε διπλό με τριάρα

Διαβάζεται σε 3'
Champions League: Η Άστον Βίλα σφυροκόπησε τη Γιούνγκ Μπόις και πήρε διπλό με τριάρα
2024 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Η Άστον Βίλα πέρασε με μαγική τριάρα από την έδρα της Γιούνγκ Μπόις, με την ομάδα του Έμερι να κυριαρχεί απόλυτα και να παίρνει το τρίποντο στον πρώτο αγώνα στη League Phase του Champions League.

Η Άστον Βίλα κέρδισε επάξια με 3-0 την Γιούνγκ Μπόις, με την ομάδα της Premier League να χτυπά σε κάθε ευκαιρία που παρουσιαζόταν και τους Ελβετούς να αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του αγώνα, στη League Phase του Champions League.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με την Άστον Βίλα να μην πατάει πολύ καλά στο γήπεδο και αντ’ αυτού η Γιούνγκ Μπόις ήταν αυτή που φαινόταν πιο σίγουρη, ενώ επίσης εκείνη ήταν και η πρώτη που απείλησε σοβαρά, με τον Κόλει να κάνει ένα σουτ από τη γεμάτη περιοχή και τον Μαρτίνες να αποκρούει. Η απάντηση της Άστον Βίλα ήρθε στο 24′ όταν ο Μακγκί επιχείρησε ένα επικίνδυνο σου έξω από την περιοχή.

Από αυτό το σημείο και έπειτα, οι απόδοση των παικτών του Ουνάι Έμερι ανέβηκε αισθητά, ενώ συγχρόνως η απόδοση των Ελβετών έκανε το αντίθετο δρομολόγιο. Στο 27′ η Γιούνγκ Μπόις πλήρωσε αυτή την υποχώρηση. Ο Μακ Γκιν έκανε μία σέντρα ακριβείας στη περιοχή και ο Τίλιεμανς κινήθηκε προς την μπάλα και εκτέλεσε με ένα δυνατό σουτ, ανοίγοντας το σκορ για τα “σφυριά”.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το SPORT24, έκτοτε το πόδι δεν βγήκε ποτέ από το γκάζι. Στο 38ο λεπτό, ο Αλί Καμαρά, έκανε αδιανόητο λάθος δίνοντας πάσα-δώρο στην Άστον Βίλα, η οποία πρέσαρε ψηλά. Ο Ράμσεϊ πήρε την μπάλα μετά την κακή συνεννόηση του Αλί με τον τερματοφύλακα και διπλασίασε τα τέρματα για τους “Βίλενς”.

Σαν να μην έφτανε αυτό, δύο λεπτά πριν το ημίχρονο ο Γουότκινς πέτυχε ανενόχλητος μέσα στη μικρή περιοχή τρίτο τέρμα, το οποίος όμως ακυρώθηκε στη συνέχεια μετά από υπόδειξη του VAR, αφού διαπιστώθηκε ότι η μπάλα είχε βρει σε χέρι.

Στην επανάληψη, το παιχνίδι δεν είχε τον ίδιο ρυθμό, όμως οι ποδοσφαιριστές του Έμερι διαχειριζόντουσαν επαρκώς το υπέρ τους αποτέλεσμα. Η αγγλική ομάδα φλέρταρε και με τρίτο τέρμα, αφού η άμυνα των Ελβετών ήταν σε σύγχυση. Στο 79′ ο Ντουράν πέτυχε καταπληκτικό γκολ με ωραίο πλασέ, ωστόσο είχε υπάρξει χέρι στην αρχή της φάσης και εω εκ τούτου παρέμεινε το 2-0.

Στο 86, το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Αμαντού Ονάνα, ο οποίος έκανε ένα ευθύβολο μακρινό σουτ δίχως να αφήσει κανένα περιθώριο στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα