Conor McGregor: Από το UFC στο WWE;

Conor McGregor: Από το UFC στο WWE;

Θα τολμήσει τελικά την αντίστροφη μετάβαση για πάει από το UFC στο WWE ο Ιρλανδός Conor McGregor; (Pics+Vids)

Όταν πριν από μερικά χρόνια ο Brock Lesnar άφηνε για λίγο πίσω τον λαμπερό και όμορφα σκηνοθετημένο κόσμο του WWE για να μπει στο αιματοβαμμένο κλουβί του UFC πολλοί ήταν αυτοί που τον έκλαιγαν προκαταβολικά καθώς θεωρούσαν ότι σε συνθήκες κανονικής πάλης θα έπεφτε νοκ άουτ με την πρώτη γροθιά. Τους διέψευσε και από αυτό τον αρραβώνα βγήκαν κερδισμένοι όλοι:

Ο γιγαντόσωμος Lesnar γιατί έκανε μία γερή οικονομική μπάζα (σ.σ. και βοήθησε να γίνει ο mma fighter που πήρε τα περισσότερα χρήματα για έναν αγώνα UFC καθώς για την συμμετοχή του στην επετειακή 200η διοργάνωση φέρεται να έκανε τον τραπεζικό του λογαριασμό κατά 2,5 εκατ. δολ. μεγαλύτερο) και πέρασε στην ιστορία περισσότερο ως αθλητής παρά ως θεατρίνος, το UFC γιατί είδε τις εισπράξεις του από το pay per view να εκτοξεύονται εκείνο το βράδυ και το WWE γιατί έδειξε ότι πίσω από τα φανταχτερά κολάν και τους λαδωμένους μυώνες υπάρχουν αθλητές που μπορούν να σταθούν επάξια και σε αγώνες που δεν κυριαρχεί το θέαμα και η δολοπλοκία.

Τον αντίστροφο δρόμο από αυτόν του Brock Lesnar φέρεται να φιλοδοξεί να ακολουθήσει ο “Notorious” Conor McGregor. Μία εξέλιξη η οποία τράβηξε την προσοχή του κορυφαίου οικονομικού περιοδικού στον πλανήτη, του αμερικανικού περιοδικού Forbes καθώς ο Ιρλανδός αυξάνει γεωμετρικά την περιουσία του βάζοντας πλώρη να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής. Δεν είναι τυχαίο ότι στην πρόσφατη κοινή φωτογράφιση του με τον Cristiano Ronaldo στην λεζάντα του instagram o  Μc Gregor έγραψε ότι θα χτυπηθούν του χρόνου για την πρώτη θέση του πιο πλούσιου αθλητή στην λίστα του Forbes.

Ο McGregor ήταν ο πρώτος αθλητής UFC ο οποίος έλαβε αμοιβή 1 εκατ. δολ. για τον πρώτο του αγώνα με τον Nate Diaz, και οι οικονομικές διαφορές ήταν αυτές που τον έκαναν να τα “σπάσει” με το πρωτάθλημα την περασμένη Άνοιξη και καθώς θεωρούνταν το δυνατό χαρτί για το UFC 200. Επιστρέφει σύντομα στο UFC 202 για να αντιμετωπίσει ξανά τον Nate Diaz και να κάνει ακόμη πιο πλούσιο τον λογαριασμό του ενώ εν το μεταξύ κατάφερε να βελτιώσει λίγο την φήμη του
ποζάροντας γυμνός για το Body Issue του ESPN. Και μετά;

Ο αρθρογράφος του Forbes τον βλέπει κοντά στο να κάνει το πέρασμα του από το WWE (σ.σ. έχοντας προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα επιλέγοντας πιθανούς αντιπάλους) καθώς η φραστική διαμάχη που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες μέσω δηλώσεων και  tweets θυμίζουν σύμφωνα με το Forbes περισσότερο φλερτ παρά πραγματική διαμάχη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα