Τελικός Copa America: Η στιγμή που καταρρέει ο “φράχτης” πριν τον έλεγχο των εισιτηρίων

Διαβάζεται σε 2'
Τελικός Copa America: Η στιγμή που καταρρέει ο “φράχτης” πριν τον έλεγχο των εισιτηρίων

Το απόλυτο χάος επικράτησε πριν την έναρξη του τελικού του Copa America. Συγκλονιστικό βίντεο με τη στιγμή που πέφτει ο φράχτης πριν τον έλεγχο των εισιτηρίων.

Πανικός και χάος επικράτησε πριν την έναρξη του τελικού του Copa America ανάμεσα στην Αργεντινή και την Κολομβία στο Μαϊάμι των ΗΠΑ.

Οπως αναφέρει το Sport24.gr χιλιάδες οπαδοί που ήθελαν να εισέλθουν στο Hard Rock Stadium συνωστίστηκαν έξω από τις θύρες του γηπέδου, καθώς ο έλεγχος από τις αρχές, κατά την είσοδο ήταν αργός, με συνέπεια να δημιουργηθούν ασφυκτικές συνθήκες για το συγκεντρωμένο πλήθος.

Η ασφάλεια του γηπέδου δεν μπόρεσε να ελέγξει την εισροή των οπαδών και πολλοί εξ αυτών βίωσαν απάνθρωπες καταστάσεις. Παιδιά έκλαιγαν, πολλά άτομα λιποθύμησαν, αρκετοί άνδρες βρέθηκαν αιμόφυρτοι καθώς η ασφάλεια δεν τους επέτρεπε την είσοδο.

Μάλιστα, κυκλοφορεί ένα συγκλονιστικό βίντεο, όπου ο υποτυπώδης φράχτης που υπάρχει πριν τον έλεγχο καταρρέει από το συγκεντρωμένο πλήθος το οποίο ασφυκτιεί, περιμένοντας να μπει στο γήπεδο.

Τα ουρλιαχτά των γονιών και το κλάμα των παιδιών περιγράφει απόλυτα τις σκηνές χάους που επικράτησαν έξω από ένα γήπεδο που έχει επιλεγεί για να φιλοξενήσει και αγώνες του επόμενου Μουντιάλ.

Την ίδια ώρα, άλλοι αστυνομικοί προσπαθούσαν να βοηθήσουν τα μικρά παιδιά, που κινδύνευαν και έψαχναν την αναπνοή τους και άλλοι κυνηγούσαν οπαδούς, που πλέον εισέρχονταν στο Hard Rock Stadium χωρίς τον παραμικρό έλεγχο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα