Δείτε live τη τελετή παράδοσης-παραλαβής της Ολυμπιακής Φλόγας

Δείτε live τη τελετή παράδοσης-παραλαβής της Ολυμπιακής Φλόγας
Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009 στην Αρχαία Ολυμπία, η πρόβα τελετής αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Χειμερινούς Αγώνες 2010 του Βανκούβερ. Ο χιονοδρόμος Βασ. Δημητριάδης επελέγη πρώτος Λαμπαδηδρόμος που θα παραλάβει το Ολυμπιακό Φως από την Πρωθιέρεια Μαρία Ναυπλιώτου. Eurokinissi

Παρακολουθείστε λεπτό προς λεπτό την τελετή παράδοσης-παραλαβής της Ολυμπιακής Φλόγας στο Καλλιμάρμαρο

Στα χέρια των διοργανωτών της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης, στην τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας στην οργανωτική επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου περνά σήμερα το απόγευμα το Ιερό Φως, το οποίο στις 19.00 θα εισέλθει στο Παναθηναϊκό στάδιο.

Στη τελετή παράδοσης παρίστανται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας και η πριγκίπισσα της Αγγλίας Άννα, στην οποία θα παραδοθεί η Ολυμπιακή Φλόγα. Στη βρετανική ομάδα συμμετέχει και ο κορυφαίος Άγγλος ποδοσφαιριστής Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Τελευταίοι λαμπαδηδρόμοι θα είναι οι χρυσοί Ολυμπιονίκες Πύρρος Δήμας (άρση βαρών) και ο Κινέζος Λι Νινγκ (γυμναστική), ο άνθρωπος που άναψε τον βωμό στο Ολυμπιακό στάδιο του Πεκίνου στη διάρκεια της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2008, σε μια πράξη σύνδεσης της προηγούμενης με την επερχόμενη Ολυμπιακή διοργάνωση.

Δείτε τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα