Εμμανουήλ Καραλής: Δεύτερος στον τελικό του Diamond League

Διαβάζεται σε 2'
Εμμανουήλ Καραλής: Δεύτερος στον τελικό του Diamond League
Ο Εμμανουήλ Καραλής EUROKINISSI

Ο Εμμανουήλ Καραλής κατετάγη δεύτερος στον τελικό του Diamond League στο επί κοντώ με επίδοση 5.82. Την ίδια επίδοση έκαναν οι Κέντρικς και Μπρόντερς με τον Ντουπλάντις να κάνει ρεκόρ μίτινγκ.

Ο Εμμανουήλ Καραλής τερμάτισε δεύτερος στον τελικό του επί κοντώ, ξεπερνώντας τα 5.82 μέτρα, ολοκληρώνοντας με αυτό τον τρόπο μια σπουδαία χρονιά γι’ αυτόν με χάλκινα μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες και το Παγκόσμιο του Κλειστού και ασημένιο στο ευρωπαϊκό.

Όπως αναφέρει το SPORT24, το διαμάντι πήρε το “φαινόμενο’ Μόντο Ντουπλάντις που πέρασε τα 6.11 και έκανε ρεκόρ μίτινγκ. Ο Σουηδός άλτης δεν συνέχισε για να προσπαθήσει να σπάσει για 11η φορά το παγκόσμιο ρεκόρ.

Τα 5.82 πέρασαν με την πρώτη προσπάθεια ο Βέλγος Μπεν Μπρόντερς (ισοφάρισε την καλύτερη φετινή του επίδοση) και ο Σαμ Κέντρικς. Ωστόσο αμφότεροι έκαναν μια άκυρη προσπάθεια στα 5.62 (ένα άλμα που άφησε ο Καραλής) και έτσι τερμάτισαν τρίτοι.

Ο Γάλλος Τιμπό Κολέ και ο Αμερικανός Κρίστοφερ Νίλσεν πέρασαν τα 5.62 με τη δεύτερη προσπάθεια και ο επίσης Αμερικανός Κέι Σι Λάιτφουτ το ίδιο ύψος αλλά με την τρίτη, με αποτέλεσμα να είναι τελευταίος στην κατάταξη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα