Εμμανουήλ Καραλής: “Μού είπαν ότι οι μαύροι δεν κάνουν άλμα επί κοντώ”

Διαβάζεται σε 2'
Εμμανουήλ Καραλής
Εμμανουήλ Καραλής 2024 David Goldman/AP Photo

Λίγη ώρα μετά το έπος στο Diamond League της Σιλεσίας με άλμα στα έξι μέτρα ο Εμμανουήλ Καραλής “απάντησε” σε όλους εκείνους που έλεγαν ότι οι μαύροι δεν κάνουν άλμα επί κοντώ.

Το άλμα του Εμμανουήλ Καραλή στο Diamond League της Σιλεσίας, όπου πέρασε τα έξι μέτρα δεν αποτελεί μόνο μία προσωπική κατάκτηση για τον νεαρό αθλητή, ούτε ένα νέο πανελλήνιο ρεκόρ. Αλλά μία αποστομωτική απάντηση σε όσους τού έλεγαν πως οι μαύροι δεν κάνουν άλμα επί κοντώ.

Ο χάλκινος ολυμπιονίκης, όπως αναφέρει το SPORT 24, από τα 5μ.93 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και από τα 5μ.90 των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 εκτοξεύθηκε το απόγευμα της Κυριακής (25/8) στα έξι μέτρα για να γράψει πανελλήνιο ρεκόρ.

Ο χάλκινος ολυμπιονίκης, ο οποίος βελτίωσε κατά επτά εκατοστά την δική του καλύτερη επίδοση στην ιστορία του επί κοντώ στην Ελλάδα, είχε δηλώσει ότι τα έξι μέτρα ήταν στόχος που θα έσπαγε φέτος ή το 2025 και πλέον κοιτάζει ακόμη ψηλότερα καθώς πέρασε το ψυχολογικό φράγμα που είχαν περάσει πριν από εκείνον μόλις 24 αθλητές.

Λίγη ώρα μετά την κατάρριψη του πανελλήνιου ρεκόρ, ο Εμμανουήλ Καραλής έστειλε το δικό του μήνυμα σε όσους δεν πίστευαν σε εκείνον, αναφέροντας πως παρά τα όσα του έλεγαν πως οι μαύροι δεν κάνουν άλμα επί κοντώ, εκείνος με το συγκεκριμένο του άλμα έγινε ο πρώτος μαύρος άλτης επί κοντώ πάνω από 6 μέτρα, καλώντας μας παράλληλα να μην εγκαταλείπουμε ποτέ τα όνειρά μας.

Μου είπαν ότι οι μαύροι δεν κάνουν άλμα επί κοντώ!

Τώρα είμαι ο πρώτος μαύρος άλτης επί κοντώ πάνω από 6 μέτρα!

Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου“, έγραψε χαρακτηριστικά με ανάρτησή του στο X.

Η ανάρτηση του Εμμανουήλ Καραλή:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα