Επεισόδια στον Ρέντη: Εκατοντάδες άτομα στο “Μελίνα Μερκούρη” – Μαζικές προσαγωγές

Διαβάζεται σε 1'
Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου SOOC

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, και μετά την απόφαση για τη διακοπή του αγώνα Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού στο βόλεϊ, εκατοντάδες άτομα βρίσκονταν στον περιβάλλοντα χώρο του “Μελίνα Μερκούρη”, με την ΕΛ.ΑΣ να πραγματοποιεί μαζικές προσαγωγές.

Στις 22.40 μπορεί να ανακοινώθηκε η οριστική διακοπή του ντέρμπι για το League Cup βόλεϊ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, ωστόσο μέχρι λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, η αστυνομία δεν επέτρεπε στον κόσμο να φύγει το γήπεδο.

Οι Αρχές άφησαν γυναίκες και παιδιά να απομακρυνθούν από το “Μελίνα Μερκούρη” και έπειτα προχώρησαν σε έλεγχο όλων των υπολοίπων. Στο σημείο, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, έφτασαν κλούβες της ΕΛΑΣ, με τις αστυνομικές δυνάμεις να πραγματοποιούν μαζικές προσαγωγές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, υπολογίζεται πως βρίσκονται περίπου 700 άτομα. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, λόγω περιορισμένης χωρητικότητας, οι προσαχθέντες μεταφέρονται στη ΓΑΔΑ και στα κρατητήρια του Αλλοδαπών.

Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του αστυνομικού

Υπενθυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που προηγήθηκαν, είχαμε τον τραυματισμό αστυνομικού ο οποίος βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς δέχθηκε φωτοβολίδα ευθείας βολής στον μηρό.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, με ακατάσχετη αιμορραγία, όπου και νοσηλεύεται.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα