Εθνική Ανδρών Μπάσκετ: Πρώτο τεστ κόντρα στην Πολωνία, πού θα δείτε το παιχνίδι

Διαβάζεται σε 2'
Εθνική Ανδρών Μπάσκετ: Πρώτο τεστ κόντρα στην Πολωνία, πού θα δείτε το παιχνίδι
ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI

Η Εθνική Ανδρών θα δώσει την πρώτη της φιλική αναμέτρηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Προολυμπιακό με αντίπαλο την Πολωνία. Πού θα δείτε το παιχνίδι.

Η Εθνική Ανδρών θα κοντραριστεί με την Πολωνία στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (21/6, 20:00, ΕΡΤ2Match Center από το SPORT24)), στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Προολυμπιακό Τουρνουά (2-7/7).

Ο Βασίλης Σπανούλης θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα, στο πρώτο χρονικά παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, εν όψει Προολυμπιακού.

Οι Έλληνες διεθνείς έχουν ενσωματωθεί στην προετοιμασία, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να δηλώνει πως δεν έχει κάνει προπόνηση με επαφή ακόμα και να τονίζει ωστόσο, ότι είναι καλύτερα μετά τον τραυματισμό του στη γάμπα. Από την πλευρά του ο Κώστας Σλούκας ανέφερε πως δεν γνωρίζει το μέγεθος του τραυματισμού του.

Οι φίλαθλοι που επιθυμούν να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στο αποψινό φιλικό, αλλά και στο Προολυμπιακό Τουρνουά, θα έχουν την δυνατότητα να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους από τα εκδοτήρια του ΣΕΦ σήμερα από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα με την Πολωνία.

Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας φιλοξενεί την Εθνική Ανδρών στην προσπάθεια για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες και το γήπεδο αναβαθμίστηκε μέσω βελτιωτικών εργασιών, όπως η δημιουργία νέων αποδυτηρίων, η αντικατάσταση των scoreboards και η προσωρινή προμήθεια κλιματιστικών μονάδων.

Θυμίζουμε ότι την επόμενη εβδομάδα η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει το Μαυροβούνιο (25/6) και τις Μπαχάμες (27/6) στο πλαίσιο του τουρνουά Ακρόπολις.

Το Depth Chart της Εθνικής Ελλάδας

PG: Τόμας Γουόκαπ, Νικ Καλάθης, Μιχάλης Λούντζης, Δημήτρης Μωραΐτης
SG: Κώστας Σλούκας, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Βασίλης Τολιόπουλος, Νεοκλής Αβδάλας
SF: Κώστας Παπανικολάου, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης
PF: Γιάννης Αντετοκούνμπο, Ντίνος Μήτογλου, Γιάννης Κουζέλογλου, Λευτέρης Μαντζούκας, Νίκος Χουγκάζ
C: Γιώργος Παπαγιάννης, Κώστας Αντετοκούνμπο, Γιώργος Τανούλης

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα