Euro 2020: Η Ισπανία “σκόρπισε” τη Σλοβακία και προκρίθηκε στους “16”

Euro 2020: Η Ισπανία “σκόρπισε” τη Σλοβακία και προκρίθηκε στους “16”

Η Ισπανία ισοπέδωσε με 5-0 την Σλοβακία και πανηγύρισε την πρώτη νίκη της στη φάση των ομίλων του Euro 2020, που ήταν αρκετή για να τη στείλει στα νοκ-άουτ ματς του τουρνουά όπου θα συναντήσει στους "16" την Κροατία.

Η Ισπανία υπέφερε στα δύο πρώτα παιχνίδι της στο Euro 2020 όταν έφερε ισάριθμες ισοπαλίες απέναντι σε Σουηδία και Πολωνία με μόλις ένα γκολ στο ενεργητικό της, όμως η ολοκλήρωση του 5ου ομίλου βρήκε τους Ίβηρες αφηνιασμένους να συντρίβουν δίχως οίκτο την Σλοβακία.

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε ήταν ανώτερη από την αρχή μέχρι το τέλος, άφησε ελάχιστες φορές το πόδι από το γκάζι και το φινάλε την βρήκε να επικρατεί με το εμφατικό 5-0 επί της Σλοβακίας, σε ένα ματς που είχε πάρα πολλές τελικές προσπάθειες και ένα χαμένο πέναλτι όταν δεν υπήρχε ακόμα σκορ στο παιχνίδι.

Το αποτέλεσμα αυτό έφερε τους Ίβηρες στη δεύτερη θέση του ομίλου τους μετά το 3-2 της Σουηδίας επί της Πολωνίας την ίδια ώρα στην Αγία Πετρούπολη, για να τεθεί έτσι αντιμέτωπη με την Κροατία στη φάση των “16” της διοργάνωσης.

ΣΛΟΒΑΚΙΑ: Ντουμπράβκα, Πέκαρικ, Σάτκα, Σκρίνιαρ, Χούμποτσαν, Χαρασλίν (69′ Σουσλόφ), Κούτσκα, Χρόμαντα (46′ Λομπότκα), Μακ (69′ Βάις), Χάμσικ (90′ Μπένες), Ντούντα (46′ Ντούρις)

ΙΣΠΑΝΙΑ: Σιμόν, Αθπιλικουέτα (77′ Οϊαρθάμπαλ), Γκαρσία (71′ Πάου Τόρες), Λαπόρτ, Άλμπα, Κόκε, Μπουσκέτς (71′ Τιάγκο), Πέδρι, Σαράμπια, Μοράτα (66′ Φεράν Τόρες), Μορένο (77′ Τραορέ)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα