Euro 2020: Νίκη της Αγγλίας – Τερματίζει στην πρώτη θέση του ομίλου

Euro 2020: Νίκη της Αγγλίας – Τερματίζει στην πρώτη θέση του ομίλου
© 2021 JUSTIN TALLIS / POOL PHOTO/ AP IMAGES

Η Αγγλία επικράτησε της Τσεχίας 1-0, χάρη στο γκολ του Στέρλινγκ στο 12', με τα "τρία λιοντάρια" να τερματίζουν στην πρώτη θέση του ομίλου.

Η Τσεχία αναμετρήθηκε με την Αγγλία στο Γούμπλεϊ για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Euro 2020, με την Αγγλία να επικρατεί 1-0 χάρη στο γκολ του Στέρλινγκ στο 12′.

Η Αγγλία τερμάτισε πρώτη στον όμιλο, έχοντας επτά βαθμούς. Οι Τσέχοι τερμάτισαν τρίτοι και προκρίθηκαν στους “16”, έχοντας τέσσερις βαθμούς, τους ίδιους με τους Κροάτες που τερμάτισαν δεύτεροι, καθώς είχαν καλύτεροι επίθεση. Στην τελευταία θέση έμεινε η Σκωτία, έχοντας μόλις έναν βαθμό.


Η Αγγλία μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και έχασε τεράστια ευκαιρία να πάρει νωρίς νωρίς το προβάδισμα στο σκορ, ωστόσο η προσπάθεια του Στέρλινγκ στο δεύτερο λεπτό κατέληξε στο δοκάρι.

Η Αγγλία βρήκε το γκολ, χάρη στον Στέρλιγνκ. Ο Τζακ Γκρίλις έκανε σέντρα από τα αριστερά στο δεύτερο δοκάρι, με τον Στέρλινγκ να πηδάει πιο ψηλά από όλους και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα