Euro 2020: Ο εκπληκτικός Ντε Μπράινε οδήγησε το Βέλγιο σε μεγάλη νίκη

Euro 2020: Ο εκπληκτικός Ντε Μπράινε οδήγησε το Βέλγιο σε μεγάλη νίκη
Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε AP

Αν και βρέθηκε να χάνει μόλις στο 2ο λεπτό, το Βέλγιο είχε την ποιότητα να γυρίσει το ματς και να νικήσει τη Δανία με 2-1 στη Κοπεγχάγη για το Euro 2020. Ολο το γήπεδο τίμησε τον Ερικσεν.

Στο Πάρκεν όλοι ήθελαν να τιμήσουν τον Κρίστιαν Ερικσεν ο οποίος στο προηγούμενο ματς με τη Φινλανδία υπέστη καρδιακή προσβολή. Αυτό έγινε τόσο πριν τη σέντρα όσο και στο 10ο λεπτό του ματς.

Στο μεσοδιάστημα, η Δανία μ’ ένα εκπληκτικό ξεκίνημα είχε ανοίξε το σκορ (με τον Πόουλσεν μόλις στο 2′) και είχε βάλει στην περιοχή του σαστισμένο Βέλγιο.

Euro 2020: Το γκολ των Δανών

Ομως από τη στιγμή που οι Δανοί δεν σκόραραν για δεύτερη φορά, οι Βέλγοι φρόντισαν να αλλάξουν τα πάντα στην επανάληψη. Η κίνηση που έκανε τη διαφορά ήταν η προσθήκη στο ματς του Κέβιν Ντε Μπράινε, του MVP της Πρέμιερ Λιγκ και της Μάντσεστερ Σίτι.

Στο 55′ ο σταρ του Βελγίου έδωσε εξαιρετική ασίστ στον Αζάρ για το 1-1 ενώ στο 71′ τελείωσε ο ίδιος τη φάση μετά από έναν υπέροχο συνδυασμό για να κάνει το 2-1.

Εuro 2020: Τα όργια του Ντε Μπράινε

Η Δανία βγήκε μαζικά μπροστά για να εκμεταλλευτεί τα αμυντικά προβλήματα των Βέλγων, είχε δοκάρι με τον Μπρεθγουεϊτ στο 87′ αλλά τελικά δεν κατάφερε να αποφύγει τη δεύτερη σερί ήττα στο τουρνουά.

ΔΑΝΙΑ: Σμάιχελ – Κρίστενσεν, Κιάερ, Βέστεργκαρντ (84′ Όλσεν), Μάλε- Βας (62′ Στρίγκερ Λάρσεν), Χόιμπεργκ, Ντιλέινι (72′ Γιένσεν)- Πόουλσεν (62′ Νόργκααρντ), Ντάμσγκαρντ (72′ Κορνέλιους), Μπρέθγουεϊτ.

ΒΕΛΓΙΟ: Κουρτουά – Φερτόνχεν, Ντεναγιέρ, Αλντερβάιρελντ – Τ. Αζάρ (90+5′ Φερμέλεν), Ντεντόνκερ (59′ Βίτσελ), Τίλεμανς, Μενιέ – Καρασκό (59′ Ε. Αζάρ), Λουκακού , Μέρτενς (46′ Ντε Μπράινε).

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα