EuroLeague, Final Four: Φαβορί πλέον το Βελιγράδι, υποψήφιο και το Άμπου Ντάμπι

Διαβάζεται σε 1'
EuroLeague, Final Four: Φαβορί πλέον το Βελιγράδι, υποψήφιο και το Άμπου Ντάμπι
EUROKINISSI SPORTS

Το Βελιγράδι έχει το προβάδισμα για τη διοργάνωση του Final Four της EuroLeague 2025, με το Άμπου Ντάμπι να βρίσκεται ανάμεσα στις επιλογές. Αποσύρθηκε η λύση της Βαρκελώνης.

Με την έδρα του Final Four της EuroLeague για το 2025 να βρίσκεται στον αέρα, το Βελιγράδι, το Άμπου Ντάμπι και η Βαρκελώνη συμπεριλαμβάνονταν ανάμεσα στις υποψήφιες πόλεις για να φιλοξενήσουν την τελική φάση της διοργάνωσης.

Ωστόσο, μερικές ημέρες πριν το πρώτο τζάμπολ της νέας σεζόν, έμειναν μόνο δύο υποψηφιότητες στο τραπέζι: Η Βαρκελώνη – που διατηρούσε τη θέση του φαβορί – τέθηκε εκτός διεκδίκησης, αποσύροντας το αίτημα της και πλέον στο προσκήνιο βρίσκονται το Βελιγράδι και το Άμπου Ντάμπι. Βέβαια, η σερβική πρωτεύουσα – που έχει φιλοξενήσει το Final Four του 2022 – βρίσκεται ένα βήμα πιο μπροστά για να αναλάβει τα ημιτελικά και τους τελικούς της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Υπενθυμίζεται ότι στη Stark Arena του Βελιγραδίου διεξήχθη και το Final Four του Basketball Champions League 2024 και μάλιστα σε Glass Floor.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα