Εβάν Φουρνιέ: Εκστασιασμένοι οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”

Διαβάζεται σε 2'
Εβάν Φουρνιέ: Εκστασιασμένοι οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”
EUROKINISSI

Πανδαιμόνιο στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” στην άφιξη του Εβάν Φουρνιέ στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός τάραξε τα ευρωπαϊκά νερά, αποσπώντας την υπογραφή του Εβάν Φουρνιέ σε ένα συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών. Ο κόσμος των ερυθρολεύκων ξετρελάθηκε από την εν λόγω κίνηση και φρόντισε να το δείξει, επιφυλάσσοντας αποθεωτική υποδοχή στον Γάλλο γκαρντ/φόργουορντ στο Ελευθέριος Βενιζέλος το βράδυ της Τετάρτης (4/9), όταν και αφίχθη στην Ελλάδα.

Όπως γράφει το SPORT24, η πτήση του Φουρνιέ προσγειώθηκε στις 23:33 και λίγα λεπτά μετά ο 32χρονος μπασκετμπολίστας εμφανίστηκε στους χιλιάδες οπαδούς που τον περίμεναν με ανυπομονησία.

Ο Φουρνιέ βούτηξε στην κυριολεξία στην αγκαλιά τους, “ρούφηξε” τις στιγμές, τις έζησε στον υπερθετικό βαθμό και πλέον ανυπομονεί να ξεκινήσει τη δουλειά, αλλά και να παρουσιαστεί το απόγευμα της Πέμπτης (5/9 στις 17:00) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο οποίο θα αγωnίζεται για τουλάχιστον δύο χρόνια.

Βίντεο από την υποδοχή του Φουρνιέ

Η πρώτη φωτογραφία του Φουρνιέ στα “ερυθρόλευκα”

Νωρίτερα, κατά την προσγείωσή του σε ελληνικό έδαφος, ο ατζέντης του δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του νέου ηγέτη των ερυθρόλευκων που είπε όχι σε πρόταση των Γουίζαρντς για να παίξει στον Πειραιά.

“Ένας ιερός σύλλογος” έγραφε το μπλουζάκι που του έδωσαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, πριν εκείνος γνωρίσει την αποθέωση από τον κόσμο που τον περίμενε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα