Έβερτον: Τελειώνει ο Σίλβα, φαβορί ο Μόγιες

Έβερτον: Τελειώνει ο Σίλβα, φαβορί ο Μόγιες
Ο Μάρκο Σίλβα AP

Ο Μάρκο Σίλβα βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου από το Γκούντισον Παρκ, με τον Ντέιβιντ Μόγιες να είναι το φαβορί για να αντικαταστήσει τον Πορτογάλο στον πάγκο της Έβερτον.

Δεν λέει να τελειώσει η αγωνιστική κατρακύλα για την Έβερτον. Τα “ζαχαρωτά” κατάφεραν να χάσουν και από τη Νόριτς με 2-0 στην έδρα τους, με τους φιλάθλους της ομάδας να ζητούν την απόλυση του Μάρκο Σίλβα.

Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην 15η θέση με 14 βαθμούς σε 13 αγωνιστικές στην Premier League και μόλις τέσσερις πόντους μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Έτσι, η διοίκηση του συλλόγου που επένδυσε πακτωλό χρημάτων το καλοκαίρι φαίνεται πως έχει αποφασίσει να “τελειώσει” τον Πορτογάλο προπονητή από τον πάγκο της ομάδας.

Σύμφωνα με την αγγλική “Mirror”, φαβορί για αντικαταστάτης του Σίλβα είναι ένας παλιός γνώριμος της Έβερτον, ο Ντέιβιντ Μόγιες. Ο 56χρονος τεχνικός είναι χωρίς ομάδα από τον Μάιο του 2018, μετά την απομάκρυνσή του από την Γουέστ Χαμ. Ο Σκωτσέζος δούλεψε για 11 χρόνια στα “ζαχαρωτά” με 516 παιχνίδια στο ενεργητικό του κάνοντας εξαιρετικές πορείες και ξέρει απ΄έξω και ανακατωτά τoν σύλλογο και τις ανάγκες του.

Μάλιστα, σε ανύποπτο χρόνο ο Μόγιες είχε δηλώσει πως θέλει να επιστρέψει στη Έβερτον, με το μομέντουμ να φαντάζει ιδανικό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα