Ευρωπαϊκό στίβου Κ18: Σταμάτησε να τρέχει γιατί νόμιζε ότι βγήκε πρώτος και τερμάτισε τέταρτος

Διαβάζεται σε 1'
Ευρωπαϊκό στίβου Κ18: Σταμάτησε να τρέχει γιατί νόμιζε ότι βγήκε πρώτος και τερμάτισε τέταρτος
PRINT SCREEN

Σε αδιανόητη γκάφα υπέπεσε ο 16χρονος Βρετανός Τζέικ Όντεϊ-Τζόρνταν στα προκριματικά των 200μ. στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ18.

Η αλαζονεία και η υποτίμηση των αντιπάλων τιμωρείται στον αθλητισμό και αυτό το κατάλαβε με τον πιο σκληρό τρόπο ο 16χρονος Τζέικ Όντεϊ-Τζόρνταν.

Όπως γράφει το SPORT24, ο Βρετανός συμμετείχε στην 4η προκριματική σειρά των 200μ. στο Ευρωπαϊκό στίβου παίδων-κορασίδων (Κ18), που διεξάγεται στην Μπάνσκα Μπίστριτσα της Σλοβακίας.

Ο νεαρός σπρίντερ ξεκίνησε εκπληκτικά την κούρσα μπαίνοντας στα τελευταία 100 μέτρα με σημαντικό προβάδισμα άνω των 10 μέτρων από τους υπόλοιπους αθλητές, κάτι που τον έκανε να κατεβάσει ταχύτητα νομίζοντας ότι έχει πάρει την πρωτιά και την πρόκριση.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως περίμενε, αφού τερμάτισε οριακά τέταρτος και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του τουρνουά.

Μάλιστα, το ρεκόρ με το οποίο πήγε στο Ευρωπαϊκό ο Όντεϊ-Τζόρνταν ήταν 20.55, την στιγμή που ο Ιταλός Ντιέγκο Νάπι κέρδισε την κούρσα με χρόνο 20.81.

“Όλα καλά, εννοώ, φταίω εγώ, οπότε δεν μπορώ να στεναχωρηθώ για τίποτα εκτός από τον εαυτό μου. Ένιωθα καλά, δεν ήταν το πιο γρήγορο τρέξιμο, αλλά ένιωθα καλά. Σίγουρα, μπορούσα να τρέξω κάτω από τα 21 δευτερόλεπτα”, δήλωσε ο 16χρονος μετά το τέλος του αγώνα.

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα