Φιλίπ Πετρούσεβ: Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα έβαλε τέλος στα σενάρια μεταγραφής

Διαβάζεται σε 2'
Φιλίπ Πετρούσεβ: Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα έβαλε τέλος στα σενάρια μεταγραφής
EUROKINISSI

Ο Νεμπόισα Τσόβιτς αναφέρθηκε για ακόμα μία φορά με δηλώσεις του στον Φιλίπ Πετρούσεβ, επαναλαμβάνοντας ότι τόσο ο Σέρβος όσο και ο Ερυθρός Αστέρας επιθυμούσαν να σμίξουν ξανά.

Το σίριαλ της πιθανής μετακίνησης του Φίλιπ Πετρούσεβ με καθεστώς δανεισμού στον Ερυθρό Αστέρα – ένα σίριαλ που συντηρούσαν οι Σέρβοι όλο αυτό το διάστημα, αφού ο Ολυμπιακός είχε ξεκαθαρίσει από τον Ιούλιο ότι δεν σκόπευε να τον παραχωρήσει – ολοκληρώθηκε, με τον Σέρβο να μένει στον Πειραιά. Και ο Νεμπόισα Τσόβιτς αναφέρθηκε, πιθανότατα για τελευταία φορά, στο θέμα.

Όπως αναφέρει το SPORT24, ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα – ο οποίος μιλούσε ανοιχτά όλο για το εκατέρωθεν ενδιαφέρον των Σέρβων και του παίκτη να ξανασμίξουν – επανέλαβε βασικά ότι η υπόθεση δεν μπορούσε να προχωρήσει.

“Είναι μία υπόθεση (σ.σ του Πετρούσεβ) που τράβηξε για μήνες” ανέφερε αρχικά ο Τσόβιτς σε δηλώσεις του, για να προσθέσει, κλείνοντας το θέμα: “Είχαμε διάθεση, όπως και ο Πετρούσεβ για να συνεργαστούμε, αλλά είναι παίκτης του Ολυμπιακού.

Αυτές οι ιστορίες πήραν μεγάλη έκταση. Αυτή τη στιγμή, ο Ερυθρός Αστέρας θα μείνει με την ομάδα που έχει. Αυτό θα το αποφασίσει ο κόουτς, ο Γιάννης (σ.σ Σφαιρόπουλος), αλλά εκτός από την προσπάθεια για απόκτηση του Πετρούσεβ δεν περιμέναμε κάτι άλλο”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα