Γιουβέντους – Φιορεντίνα 3-0: Μόνη πρώτη με “50άρη” Κριστιάνο on fire

Γιουβέντους – Φιορεντίνα 3-0: Μόνη πρώτη με “50άρη” Κριστιάνο on fire
Ο Cristiano Ronaldo AP

Η Γιουβέντους νίκησε 3-0 τη Φιορεντίνα με δυο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος έφθασε τα 50 γκολ με τη Γηραιά Κυρία και σκόραρε για 11ο σερί ματς.

Η Γιουβέντους υποδέχθηκε τη Φιορεντίνα για την πρώτη χρονικά αναμέτρηση του προγράμματος της Κυριακής στο πλαίσιο της για την 22η αγωνιστική της Serie A και τη νίκησε με 3-0.

Όπως μεταδίδει το Sport24.gr,  η Γηραιά Κυρία έφθασε σε άνετη επικράτησε επί των βιόλα με πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος ευστόχησε δυο φορές σε ισάριθμες εκτελέσεις πέναλτι. Ο Πορτογάλος άνοιξε το σκορ σε παράβαση πάνω σε χέρι του Πεσέλα, νικώντας στο 39ο λεπτό τον Ντραγκόβσκι.

Η ομάδα της Τοσκάνης βρισκόταν μέσα στο ματς όσο παράμενε το εύθραυστο 1-0. Τα φαντάσματα πάνω από το Τορίνο διασκέδασε και πάλι ο Πορτογάλος. Και πάλι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο υποδείχθηκε σε ανατροπή του Μπεντανκούρ από τον Τσεκερίνι.

Ο CR7 έφθασε τα 50 γκολ με τη φανέλα των μπιανκονέρι, ενώ από την 1η Δεκεμβρίου σκοράρει σε 11 διαδοχικά ματς σε Serie A, Champions League και Coppa Italia. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ματάις ντε Λιχτ στο πρώτο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πάουλο Ντιμπάλα.

Προσέθεσε έτσι πίεση στην Ίντερ, η οποία δοκιμάζεται στο Ούντινε και τη Λάτσιο, η οποία υποδέχεται τη ΣΠΑΛ. Ό,τι και να γίνει όμως θα παραμείνει μόνη πρώτη στη βαθμολογία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα