H αναφορά του Ντόναλντ Τραμπ στον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Διαβάζεται σε 1'
H αναφορά του Ντόναλντ Τραμπ στον Γιάννη Αντετοκούνμπο
EUROKINISSI

Ο Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζει τον προεκλογικό του αγώνα και σε ομιλία του αναφέρθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, λέγοντας ότι οι Μπακς έχουν τον Greek (δηλαδή τον Έλληνα), που είναι καλός παίκτης.

Ο Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζει τον προεκλογικό του αγώνα για να αναδειχθεί ξανά Πρόεδρος των ΗΠΑ. Στο πλαίσιο της ομιλίας του αναφέρθηκε στην έδρα των Μπακς, το Fiserv Forum, όπου πήρε το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών, μιλώντας για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο,

Συγκεκριμένα, όπως σημειώνει το Sport24.gr, ο Τραμπ ανέφερε: “Στο Μιλγουόκι ήταν σπουδαία. Έκαναν καλή δουλειά, το γήπεδό τους είναι καινούριο. Το έχτισαν για την ομάδα μπάσκετ, που είναι εξαιρετική. Ξέρετε τον Έλληνα, έτσι; Τον Έλληνα. Είναι καλός παίκτης. Το έχτισαν για την ομάδα και εκεί είχαμε το καλύτερο συνέδριο που έχει γίνει ποτέ, ανεξάρτητα από παράταξη, Ρεπουμπλικανών ή Δημοκρατικών”.

Είναι σαφές ότι ο Τραμπ δεν μπορούσε να πει το “Γιάννης Αντετοκούνμπο”, ενώ κάποια στιγμή φάνηκε να κόλλησε, αφού ενδεχομένως να ήθελε να πει “Greek Freak”, που είναι το παρατσούκλι του Γιάννη. Όπως και να έχει, φρόντισε να κάνει ξεχωριστή αναφορά στον σταρ των Μπακς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα