H πιο ακριβοπληρωμένη παίκτρια ποδοσφαίρου είναι κόρη του Ντένις Ρόντμαν

H πιο ακριβοπληρωμένη παίκτρια ποδοσφαίρου είναι κόρη του Ντένις Ρόντμαν
Η Τρίνιτι Ρόντμαν κυκλοφορεί στα γήπεδα του ποδοσφαίρου ως 'ο θηλυκός ΕμΜπαμπέ'. Instagram

Η πιο ακριβοπληρωμένη παίκτρια ποδοσφαίρου, στην ιστορία της αμερικανικής λίγκας λέγεται Τρίνιτι Ρόντμαν. Είναι η κόρη του θρύλου του ΝΒΑ, Ντένις.

Τον Ντένις Ρόντμαν μάλλον δεν χρειάζεται να τον συστήσουμε. Για παν ενδεχόμενο, θα πούμε πως ο βετεράνος Hall of Famer παίκτης του NBA, ο οποίος διακρίθηκε στα χρόνια της καριέρας του για το πώς σταματούσε τους αντιπάλους (αναδείχθηκε δυο φορές καλύτερος αμυντικός της λίγκας) και το πώς μάζευε τα ριμπάουντ (ήταν πρώτος στην κατηγορία για επτά διαδοχικές χρονιές) και που αναδείχθηκε πέντε φορές πρωταθλητής, ‘έσπασε’ ουκ ολίγα στερεότυπα. Επίσης, έγινε γνωστός και για την ταραχώδη ζωή του.

Συνολικά απέκτησε τρία παιδιά, την 34χρονη σήμερα Αλέξις (από τον πρώτο του γάμο), τον 20χρονο DJ και την 19χρονη Τρίνιτι  (από τον τρίτο του γάμο).

Η Τρίνιτι είναι η “καλύτερη ρούκι” του εθνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στις ΗΠΑ και από την Τετάρτη 2/2 είναι και η πιο ακριβοπληρωμένη, στην ιστορία της λίγκας. Για την τετραετή επέκταση του συμβολαίου της με τις Washington Spirit, έλαβε το ποσό του 1.1 εκατομμυρίων δολαρίων. Πέρυσι που μπήκε στο πρωτάθλημα, πήρε το βασικό μισθό (42.000 δολάρια), με την ομάδα να πληρώνει το σπίτι της. Από τη νέα σεζόν, θα έχει λαμβάνειν 281.000 δολάρια το χρόνο. Για την ιστορία, η κορυφαία της λίγκας, Μέγκαν Ράπινο παίρνει 250.000 δολάρια. H Tρίνιτι κυκλοφορεί στα ποδοσφαιρικά γήπεδα ως ‘ο θηλυκός ΕμΜπαμπέ’.

Η Τρίνιτι μπήκε στην επαγγελματική λίγκα ποδοσφαίρου των ΗΠΑ, τον Γενάρη του 2021, ως η νεαρότερη της ιστορίας που επιλέχθηκε στη διαδικασία του draft. Το 2020 είχε δεχθεί την υποτροφία του Washington State University και είχε ως στόχο να παίξει στο κολεγιακό πρωτάθλημα -ως ερασιτέχνης. Αυτό όμως, δεν έγινε λόγω του Covid-19.

Έτσι έγινε επαγγελματίας και χωρίς να ‘χει εμπειρίες από ανταγωνιστικό επίπεδο, στο πρώτο παιχνίδι με την Washington, τον Απρίλιο του 2021, έγινε η νεαρότερη Αμερικανίδα που σκόραρε στην ιστορία της λίγκας. Ένα μήνα αργότερα ‘έκλεισε’ τα 19. Είχε σκοράρει 8 γκολ στο Παγκόσμιο Κύπελλο U20, του 2020.

Όπως έχει ομολογήσει σε συνέντευξη που έδωσε στην Guardian, το ποιος είναι ο πατέρας της ήταν ανέκαθεν το κίνητρο της. “Θα έλεγα πως περισσότερο με ‘ανέβαζε’, από ό,τι με ‘έριχνε’. Έγινε η νοοτροπία μου και όχι κάτι που με εκνεύριζε, καθώς όλοι με ρωτούν για εκείνον. Είναι κάτι που συμβαίνει σε όλη μου τη ζωή. Αποφάσισα από νωρίς να δείξω σε όλον τον κόσμο πως είμαι περισσότερα από αυτό και ότι μπορώ να απολαύσω στο ποδόσφαιρο την καριέρα που είχε εκείνος στο μπάσκετ. Στο τέλος της ημέρας, είναι ο πατέρας μου. Οπότε όταν όλοι με ρωτούν για αυτόν, απλά απαντάω και συνεχίζω”. Πρόσθεσε και ότι “ενώ όλοι με ρωτούν για τον πατέρα μου, κανείς δεν με ρωτάει για τη μητέρα μου -γιατί δεν είναι σταρ του ΝΒΑ. Εκείνη όμως, είναι πάντα το στήριγμα μου σε ό,τι και αν κάνω στη ζωή μου. Είναι πολύ ανταγωνιστική και δυνατή γυναίκα. Είναι το πρότυπο μου”. Η Μισέλ μεγάλωσε μόνη τα δυο της παιδιά.

Eίχε ενημερώσει μέσω του Instagram πως ο πατέρας της δεν έπαιξε μεγάλο ρόλο στη ζωή της. “Έχω περάσει μήνες, αν όχι χρόνια χωρίς να είναι κοντά μου ή χωρίς να επικοινωνούμε. Το να είμαστε στο φως της δημοσιότητας, ήταν κάτι πολύ δύσκολο για τον αδελφό μου και εμένα. Δεν έχω την καλύτερη σχέση με τον πατέρα μου, αλλά είναι άνθρωπος. Όπως είμαι και εγώ άνθρωπος. Και είναι ο πατέρας μου, όπως εγώ είμαι το μικρό του κορίτσι. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ”.

Έχει διευκρινίσει και ότι το ποδόσφαιρο έγινε το καταφύγιο της. Προφανώς και δοκίμασε να παίξει μπάσκετ -κυρίως γιατί έπαιζε και ο αδελφός της. Αλλά δεν της άρεσε. “Προσπάθησα να πείσω τον DJ να παίξουμε ποδόσφαιρο, αλλά δεν του άρεσε να παίζει με τα πόδια του”. Οπότε ο καθένας τράβηξε το δρόμο του, με τον DJ να παίζει μπάσκετ στο Washington State.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα