“I am Zlatan, the movie”: Το trailer της ταινίας για τη ζωή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

“I am Zlatan, the movie”: Το trailer της ταινίας για τη ζωή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς
2021 Spada/LaPresse via AP LaPresse/Spada

Η ταινία αφιερωμένη στη ζωή και την καριέρα του Σουηδού σούπερ σταρ των γηπέδων, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι γεγονός. Δείτε το τρέιλερ.

I am Zlatan, the movie” είναι ο τίτλος της αυτοβιογραφίας του Σουηδού σούπερ σταρ των γηπέδων, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στους Κινηματογράφους της Σουηδίας αρχικά στις 10 Σεπτεμβρίου.

Η ταινία και περιγράφει τα έργα και τις ημέρες του διάσημου ποδοσφαιριστή και τον ακολουθεί από την παιδική του ηλικία, τα νεανικά χρόνια και τα πρώτα βήματα στο ποδόσφαιρο, μέχρι τη διαδρομή που ακολούθησε ο Σουηδός άσος της Μίλαν μέχρι σήμερα.

Η ζωή του Σουηδού άσου θα μεταφερθεί στο πανί στο σενάριο των Γιάκομπ Μπέκμαν και Νταβίντ Λάγκενκραντζ, ενώ σκηνοθέτης θα είναι ο Γενς Σιόγκρεν, ενώ οι δυο ηθοποιοί που θα ενσαρκώσουν τον Ζλάταν είναι ο Ντομινίκ Μπαϊρακτάρι Άντερσον για την ηλικία 11-13 και ο Γκρανίτ Ρουσίτι για την ηλικία 17-23.

Ο ίδιος ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μοιράστηκε με τους ακόλουθούς του στο Twitter το trailer της ταινίας που μόλις κυκλοφόρησε, το οποίο φυσικά έχει γίνει ήδη viral.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα