Η Χάνα Μπουρζαλοβά άρχισε “ελεύθερη” τον αγώνα των 35χλμ βάδην και τον τελείωσε αρραβωνιασμένη

Η Χάνα Μπουρζαλοβά άρχισε “ελεύθερη” τον αγώνα των 35χλμ βάδην και τον τελείωσε αρραβωνιασμένη
Ο Ντόμινικ Τσερνί και η Χάνα Μπουρζαλοβά. Instagram

Στο τέλος των 35 χιλιομέτρων βάδην δεν δόθηκε μετάλλιο, αλλά δαχτυλίδι, με τον βαδιστή Ντόμινικ Τσερνί να εκπλήσσει την σύντροφο του, Χάνα Μπουρζαλοβά.

Όπως πλησίαζε η 22χρονη Χάνα Μπουρζαλοβά στη γραμμή του τερματισμού του αγώνα των 35 χιλιομέτρων βάδην του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Στίβου, όπου ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό, εμφανίστηκε μπροστά της ο σύντροφος της.

Ο 25χρονος Ντόμινικ Τσερνί, είχε δικό του αγώνα 35 χιλιομέτρων βάδην που άρχισε την ίδια ώρα με τον αντίστοιχο των γυναικών. Παρ’ όλα αυτά, είχε προλάβει να τερματίσει και να προετοιμαστεί για την άφιξη της καλής του.

Τι εννοούμε με το ‘προετοιμαστεί’.

Ο Ντόμινικ γονάτισε λίγο πριν περάσει τη finish line η Χάνα, της εμφάνισε ένα δαχτυλίδι και της ζήτησε να τον παντρευτεί.

Εκείνη χρειάστηκε, είναι η αλήθεια, κάποια δευτερόλεπτα για να συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει, πριν πει το ‘ναι’. Ο Ντόμινικ ύψωσε τα χέρια στον αέρα κι έτσι κατάλαβαν όλοι πως η απάντηση ήταν θετική,πριν βάλει το δαχτυλίδι στην αρραβωνιαστικιά του. Μετά οι Σλοβάκοι αθλητές μοιράστηκαν ένα, δυο, τρία φιλιά.

Στις δηλώσεις, όχι του αγώνα αλλά του αρραβώνα, ο Τσερνί είπε πως η σχέση του με την Μπουρζαλοβά «έχει συμπληρώσει έναν ολυμπιακό κύκλο, σχεδόν τέσσερα χρόνια. Οπότε έκρινα ότι έχει έλθει η κατάλληλη στιγμή για να την εκπλήξω με την πρόταση γάμου».

Πότε με το καλό;

«Δεν έχουμε κάποιο πλάνο. Ίσως να αποφασίσουμε πως θα παντρευτούμε δυο ημέρες νωρίτερα από την τελετή. Μας αρέσει να κάνουμε παρορμητικά πράγματα».

Για την ιστορία, ο Τσερνί έκανε ατομικό ρεκόρ (2:32:56), τερματίζοντας 19ος στους άνδρες και η Μπουρζαλοβά έκανε ρεκόρ σεζόν (3:02:47), όπως κατέληγε στην 28η θέση των γυναικών.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα