Ημίωρη διακοπή στο Ρεμς – Λιλ: Έπεσε αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο ο Έιντζελ Γκόμες

Διαβάζεται σε 1'
Ημίωρη διακοπή στο Ρεμς – Λιλ: Έπεσε αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο ο Έιντζελ Γκόμες

Το παιχνίδι της Ρεμς με τη Λιλ για την πρώτη αγωνιστική της Ligue 1 σημαδεύτηκε από τον σοκαριστικό τραυματισμό του Έιντζελ Γκόμες, ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του μετά το ισχυρό χτύπημα που δέχθηκε στο κεφάλι από τον Αμαντού Κονέ.

Ήταν μόλις το 11ο λεπτό της αναμέτρησης ανάμεσα στη Ρεμς και τη Λιλ για την πρεμιέρα της Ligue 1, όταν σε μία εναέρια μονομαχία, ο Αμαντού Κονέ των γηπεδούχων χτύπησε δυνατά στο κεφάλι τον Έιντζελ Γκόμες των φιλοξενούμενων.

Όπως γράφει το SPORT24, ο Άγγλος χαφ έπεσε στο γρασίδι χωρίς τις αισθήσεις του, με τον διαιτητή να καλεί άμεσα την επέμβαση του ιατρικού επιτελείου, ενώ στη συνέχεια έδειξε κόκκινη κάρτα στον Κονέ. Μέσα στον αγωνιστικό χώρο μπήκε αμέσως και ο τεχνικός της Λιλ, Μπρούνο Ζενεσιό, αρχικά για να εκφράσει τον εκνευρισμό του και εν συνεχεία για να διαπιστώσει το μέγεθος του τραυματισμού.

Ακολούθησαν στιγμές αγωνίας, με τους παίκτες και των δύο ομάδων να “περικυκλώνουν” τον Γκόμες, που δέχονταν τις πρώτες βοήθειες και τους θεατές να παρακολουθούν βουβοί με κομμένη την ανάσα.

Το ματς διεκόπη για περίπου μισή ώρα και ενώ ο Γκόμες μεταφέρθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου με φορείο, καταχειροκροτούμενος από το κοινό της Ρεμς, ευτυχώς έχοντας βρει τις αισθήσεις του.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα