Ήττα για την Σάκκαρη στα διπλά του Miami Open

Ήττα για την Σάκκαρη στα διπλά του Miami Open

Η Μαρία Σάκκαρη και η Έλενα Ριμπάκινα ηττήθηκαν με 6-1, 6-4 από τις Λουίζα Στέφανι και Χάιλι Κάρτερ, αποχαιρετώντας πρόωρα την διοργάνωση στη Φλόριντα.

ΗΜαρία Σάκκαρη έκανε το ντεμπούτο της στα διπλά του Miami Open, το βράδυ της 25ης Μαρτίου, έχοντας ως συμπαίκτρια την Έλενα Ριμπάκινα.

Έχοντας εξ’ ορισμού δύσκολο έργο στον 1ο γύρο, οι δυο τενίστριες ηττήθηκαν από τις μετρ του διπλού, Λουίζα Στέφανι και Χάιλι Κάρτερ, αποχαιρετώντας πρόωρα την διοργάνωση στη Φλόριντα.

Όπως αναφέρει το Sport24, μετά από 64 λεπτά αγώνα, Σάκκαρη και Ριμπάκινα ηττήθηκαν με 6-1, 6-4 λέγοντας “αντίο” από τον 1ο γύρο, στο ταμπλό του διπλού.

Στο δεύτερο σετ της αναμέτρησης, το Ελληνοκαζακικό δίδυμο, είχε τις ευκαιρίες του να στείλει το ματς σε decider, όμως παρά το προβάδισμα που πήρε με 2-4, δεν μπόρεσε να το διαφυλάξει.

Στέφανι και Κάρτερ κέρδισαν τέσσερα συνεχόμενα γκέιμς και “έκλεισαν” τον αγώνα, για να προκριθούν με άνεση στον 2ο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσουν τις νικήτριες του αγώνα ανάμεσα στις Τομλιάνοβιτς/Γουότσον και Καλίνσκαγια/Κουζμόβα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα