Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Οριστικά χωρίς φιλάθλους ο τελικός

Διαβάζεται σε 1'
Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Οριστικά χωρίς φιλάθλους ο τελικός
EUROKINISSI

Η σύσκεψη για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ολοκληρώθηκε και αποφασίστηκε να μην πραγματοποιηθεί με την παρουσία κόσμου, αλλά να λάβουν από 30 προσκλήσεις οι Παναθηναϊκός, Άρης, αλλά και η ΕΠΟ.

Ολοκληρώθηκε την Τρίτη (14/05) η σύσκεψη στην ΕΠΟ στην οποία παρευρέθηκαν εκπρόσωποι τόσο του Παναθηναϊκού, όσο και του Άρη, της Ελληνικής Αστυνομίας και της ΔΕΑΒ.

Η απόφαση που πάρθηκε, όπως γράφει το SPORT24, είναι να πραγματοποιηθεί ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας Betsson δίχως την παρουσία κόσμου.

Συγκεκριμένα, η κάθε ομάδα θα πάρει από 30 προσκλήσεις, όσες θα πάρει κι η ΕΠΟ, με αποτέλεσμα να έχουμε συνολικά 90 άτομα στο Πανθεσσαλικό. Η μοναδική περίπτωση να υπάρχει περισσότερος κόσμος και συγκεκριμένα 300 άτομα είναι να γίνει δεκτό το αίτημα της ΕΠΟ προς το Υπουργείο Αθλητισμού για αύξηση των προσκλήσεων.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, πρότεινε να πληρωθεί το ποσό για τις κάμερες από Άρη, Παναθηναϊκό και Δήμο Βόλου, ώστε ο τελικός Κυπέλλου να γίνει στο Πανθεσσαλικό με κόσμο.

Ωστόσο, η πρότασή του δεν προχώρησε διότι δεν υπάρχει το κατάλληλο χρονικό περιθώριο.

Θυμίζουμε ότι ο τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Μαΐου με ώρα έναρξης στις 20:30.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα