Κώστας Παπανικολάου: “Ο Πρίντεζης είναι παράδειγμα για αυτό που πρεσβεύει σαν άνθρωπος”

Διαβάζεται σε 2'
Κώστας Παπανικολάου: “Ο Πρίντεζης είναι παράδειγμα για αυτό που πρεσβεύει σαν άνθρωπος”
EUROKINISSI

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα μπορούσε να λείπει από το γκαλά της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τον Γιώργο Πρίντεζη. Ο αρχηγός των ερυθρόλευκων τόνισε στο SPORT24 πως ο Πρίντεζης είναι ένα στολίδι για το ελληνικό μπάσκετ και παράδειγμα προς μίμηση για όλα τα παιδιά.

Ο Κώστας Παπανικολάου έδωσε το “παρών” στο γκαλά της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τον Γιώργο Πρίντεζη και υπογράμμισε στο SPORT24 πως ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού είναι και παραμένει στη ψυχή ένα παιδί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Παπανικολάου στο SPORT24:

Για τη ζωή χωρίς τον Πρίντεζη: “Ο Γιώργος εκτός από συμπαίκτης ήταν και φίλος. Πολλές οι στιγμές, πολλά τα βράδια στα ξενοδοχεία και εκτός ομάδας. Ακόμη υπάρχουν, αλλά όταν είσαι στον ίδιο κύκλο, με το ίδιο πρόγραμμα, είναι ακόμη πιο πολύ και δεμένο. Νομίζω μας είχε βαρεθεί κι αυτός και λέει δεν πάω στη Σύρο να κάνω τα μπανάκια μου χειμώνα καλοκαίρι”.

Για τη ζωή με τον Πρίντεζη: “Είχα την ευτυχία και την τύχη να τον γνωρίσω μικρό παιδί. Η στάση του, ο χαρακτήρας του και ο τρόπος του σε έφερναν πιο κοντά. Ήταν ένα παιδί μέσα του από τότε που τον γνώρισα μέχρι και σήμερα”.

Για την τιμή που κάνει η ΚΑΕ στον Πρίντεζη: “Μιλάμε για μία περίπτωση, όπως και του Βασίλη, δεν γινόταν διαφορετικά. Είναι ένα παιδί, που ξεκίνησε από τον Ολυμπιακό, είναι ο Ολυμπιακός, αγάπησε τον Ολυμπιακό, αγαπήθηκε από τον Ολυμπιακό. Είναι παράδειγμα για όλα τα παιδιά, για την εργατικότητά του, για τον χαρακτήρα του, για αυτό που είναι και πρεσβεύει σαν άνθρωπος. Είναι ένα στολίδι για το ελληνικό μπάσκετ και το μπάσκετ μόνο κέρδισε από τον Γιώργο Πρίντεζη”.

Για κάποια ιδιαίτερη στιγμή μαζί του: “Είναι πολλές στιγμές, αλλά όταν είσαι στο μικρόφωνο, αυτές οι στιγμές έχουν την τάση να πηγαίνουν σε ένα ντουπαλάκι να κλειδώνονται. Χαρακτηριστικό είναι όταν παίρναμε το σκάφος σε ένα ρεπό, πηγαίναμε στην Αίγινα και δημιουργούσαμε ένα παρεΐστικο κλίμα”.

Για το αν σκέφτεται και ο ίδιος μία τέτοια στιγμή στο μέλλον: “Αργεί ακόμη. Θα είναι τεράστια τιμή αν μπω δίπλα σε αυτά τα παιδιά, αλλά τώρα ας μείνουμε στον Γιώργο Πρίντεζη”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα