Κρίσταλ Πάλας – Λίβερπουλ 0-1: Χωρίς φρένα οι κόκκινοι, πέρασαν και από το Σέλχαρστ Παρκ

Διαβάζεται σε 1'
Κρίσταλ Πάλας – Λίβερπουλ 0-1: Χωρίς φρένα οι κόκκινοι, πέρασαν και από το Σέλχαρστ Παρκ
AP IMAGES

Η Λίβερπουλ επικράτησε με 1-0 της Κρίσταλ Πάλας στο Σέλχαρστ Παρκ χάρη στο γκολ του Ντιόγκο Ζότα στο 9′ και θα περάσει τις επόμενες δύο εβδομάδες στην κορυφή της Premier League.

Στην πρώτη θέση της Premier League θα βρίσκεται τουλάχιστον για τις επόμενες δύο εβδομάδες η Λίβερπουλ, η οποία νίκησε με 1-0 την Κρίσταλ Πάλας στο Σέλχαρστ Παρκ για την 7η αγωνιστική.

Όπως γράφει το SPORT24, το νικητήριο γκολ για την αρμάδα του Άρνε Σλοτ, που μετρά εννέα νίκες σε δέκα ματς τη φετινή σεζόν, σημείωσε στο 9ο λεπτό ο Ντιόγκο Ζότα έπειτα από ασίστ του Κόντι Χάκπο.

Παρά τη νίκη, στη Λίβερπουλ υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση του Άλισον Μπέκερ, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 79′ με τον Βίτεσλαβ Γιάρος να κάνει το ντεμπούτο του με τα κόκκινα.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Χέντερσον, Λακρουά, Γκέχι, Τσάλομπα (88′ Καμάντα), Μουνιόθ (17′ Κλάιν), Γουάρτον (60′ Χιουζ), Λέρμα, Μίτσελ (60′ Ματετά), Σαρ, Ενκέτια, Έζε

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον (79′ Γιάρος), Τσιμίκας (79′ Ρόμπερτσον), Φαν Ντάικ, Κονατέ, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Μακ Άλιστερ (46′ Σομποσλάι), Χράφενμπερχ, Τζόουνς (89′ Έντο), Χάκπο, Σαλάχ (73′ Ντίας), Ζότα

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα