Κριστιάνο Ρονάλντο: Έγινε YouTuber και έφτασε τις δύο εκατ. εγγραφές σε δύο ώρες

Διαβάζεται σε 1'
Κριστιάνο Ρονάλντο
Κριστιάνο Ρονάλντο AP

Σπάει ρεκόρ εντός και εκτός γηπέδου ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος από τη στιγμή της δημιουργίας προσωπικού καναλιού στο YouTube, απέκτησε 2 εκατομμύρια εγγεγραμμένους μέσα σε 2 ώρες.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε ένα ακόμα άνοιγμα στα social media, με τον ίδιο να δημιουργεί προσωπικό κανάλι στη πλατφόρμα του YouTube, καταφέρνοντας μέσα σε δύο ώρες να φτάσει τις δύο εκατομμύρια εγγραφές.

Όπως γράφει το SPORT24, το κανάλι ονομάζεται UR-Cristiano και σε αυτό ο Πορτογάλος αστέρας θα συζητήσει για το πάθος τους το ποδόσφαιρο, καθώς και για άλλα ενδιαφέροντά του, όπως η οικογένεια, η ευεξία, η διατροφή, η προετοιμασία, η αποκατάσταση, η εκπαίδευση και οι επιχειρήσεις.

Ο Ρονάλντο προβλέπεται επίσης να συνομιλεί με διάφορους καλεσμένους.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που θα υλοποιήσω αυτό το έργο”, δήλωσε ο Ρονάλντο. “Το είχα στο μυαλό μου εδώ και πολύ καιρό, αλλά επιτέλους έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε πραγματικότητα.

Πάντα μου άρεσε να έχω μια τόσο δυνατή σχέση με τους οπαδούς μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το κανάλι μου στο YouTube θα μου δώσει μια ακόμη μεγαλύτερη πλατφόρμα για να το κάνω και θα μάθουν περισσότερα για μένα, την οικογένειά μου και τις απόψεις μου για πολλά διαφορετικά θέματα. Ανυπομονώ επίσης να μοιραστώ συζητήσεις με καλεσμένους που αναμφίβολα θα εκπλήξουν τον κόσμο”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα