Λαμπερή εκδήλωση στο Καλλιμάρμαρο για τον εορτασμό των 20 χρόνων από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004

Διαβάζεται σε 3'
Λαμπερή εκδήλωση στο Καλλιμάρμαρο για τον εορτασμό των 20 χρόνων από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε τη διεξαγωγή εκδήλωσης για τον εορτασμό των 20 χρόνων από τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής

“Αθήνα 20 Χρόνια μετά: «με την καρδιά στο παρελθόν και το βλέμμα στο μέλλον»

Η ΔΕΗ είναι υπερήφανος χορηγός της εκδήλωσης για τον εορτασμό της συμπλήρωσης 20 χρόνων από τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Αθήνα 2004»

Με την ολοκλήρωση των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού και τη συμπλήρωση 20 ετών από τους εμβληματικούς αγώνες του 2004 στην Αθήνα, η Ελληνική Ολυμπιακή Eπιτροπή διοργανώνει μια μοναδική εκδήλωση για τον ελληνικό αθλητισμό την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Ως υπερήφανος χορηγός, η ΔΕΗ στηρίζει την εκδήλωση «Αθήνα, 20 χρόνια μετά», τιμώντας την συμπλήρωση 20 χρόνων από τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Αθήνα 2004». Η ΔΕΗ, η νούμερο ένα εταιρεία καθαρής ενέργειας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, υποστηρίζει ενεργά τον αθλητισμό σε όλες τις μορφές του, φροντίζοντας για ένα μέλλον καλύτερο για όλους.

Στην εκδήλωση θα τιμηθούν οι πρωταγωνιστές της ιστορικής χρονιάς του ελληνικού αθλητισμού, δηλαδή οι παίκτες της πρωταθλήτριας Ευρώπης Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, οι Ολυμπιονίκες του 2004, όλοι όσοι συνέβαλαν, εργάστηκαν και συμμετείχαν στην προετοιμασία και διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, αλλά επίσης και οι αθλητές της Ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες, οι οποίοι χάρισαν μοναδικές στιγμές περηφάνιας με τις προσπάθειές τους στο Παρίσι σε όλους τους Έλληνες. Η εκδήλωση θα πλαισιώνεται από ένα μαγικό ταξίδι μουσικής και φωτός που θα συνεπάρει το κοινό.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να θυμηθούν οι μεγάλοι και να εμπνευστούν οι νέες γενιές από τους αθλητές μας και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στην Αθήνα. Τους αγώνες που άλλαξαν ριζικά και καθόρισαν την κοινή αντίληψη για τις ικανότητες, τις δυνατότητες αλλά και τις προθέσεις των Ελλήνων να ενωθούν με πυξίδα ένα κοινό όραμα και να μεγαλουργήσουν. Τους αγώνες που δημιούργησαν τη μεγαλύτερη ομάδα εθελοντών στην ιστορία της χώρας μας.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους Έλληνες για το Παναθηναϊκό Στάδιο: «Ελάτε στις 19 Σεπτεμβρίου στο Καλλιμάρμαρο για να τιμήσουμε τους αθλητές και τις αθλήτριες που μας έκαναν υπερήφανους στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι με την εξαιρετική παρουσία τους και μας γέμισαν χαρά και αισιοδοξία. Θα τιμήσουμε επίσης τους αθλητές των “δικών μας” Ολυμπιακών Αγώνων «Αθήνα 2004», αλλά και τους θριαμβευτές του Euro 2004, θυμίζοντας σε όλους εκείνο το μαγικό καλοκαίρι του ελληνικού αθλητισμού.»

Η Γενική Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων και Επικοινωνίας του Ομίλου ΔΕΗ, κ. Σοφία Δήμτσα, δήλωσε σχετικά: «Οι Ολυμπιακοί Αγώνες «Αθήνα 2004» αποτέλεσαν ένα σπουδαίο αθλητικό και όχι μόνο γεγονός για την Ελλάδα. Η ΔΕΗ είναι αναπόσπαστο κομμάτι του κοινωνικοοικονομικού ιστού της χώρας και στηρίζει το πάθος, την ευγενή άμιλλα και το ταλέντο μέσα από τον αθλητισμό, σε όλες τις μορφές του.

Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που ως ΔΕΗ συμμετέχουμε στην εκδήλωση «Αθήνα, 20 χρόνια μετά» για να θυμηθούμε και να τιμήσουμε τους αθλητές και τις αθλήτριες που μας συγκίνησαν και μας έκαναν υπερήφανους με τις εξαιρετικές επιδόσεις τους το 2004, αλλά και όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτήν την μεγαλειώδη διοργάνωση, κάνοντας πραγματικότητα ένα όνειρο δεκαετιών»”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα