Λορέντζο Μπράουν: “Δεν έρχομαι για να είμαι ο κορυφαίος αλλά να κάνω τους συμπαίκτες μου καλύτερους”

Διαβάζεται σε 2'
Λορέντζο Μπράουν: “Δεν έρχομαι για να είμαι ο κορυφαίος αλλά να κάνω τους συμπαίκτες μου καλύτερους”
EUROKINISSI

Ο Λορέντζο Μπράουν έφτασε στην Ελλάδα το μεσημέρι της Δευτέρας για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και στις πρώτες του δηλώσεις έκανε λόγο για την επιθυμία του να παίξει στο ΟΑΚΑ για τους πράσινους και να κάνει καλύτερους τους συμπαίκτες του.

Ο Λορέντζο Μπράουν αποτελεί τον νέο παίκτη του Παναθηναϊκού AKTOR, με τις δύο πλευρές να έχουν φτάσει σε συμφωνία με τριετή ορίζοντα.

Όπως γράφει το SPORT24, το νέο μεταγραφικό απόκτημα των πράσινων, που έφερε ακόμα περισσότερο ενθουσιασμό στους φίλους του “τριφυλλιού” μετά από την κατάκτηση της Euroleague και του πρωταθλήματος, προσγειώθηκε στην Ελλάδα το μεσημέρι της Δευτέρας (24/6), και στις πρώτες του δηλώσεις έκανε λόγο για την επιθυμία του να προσφέρει στη νέα του ομάδα υπό τις οδηγίες του Εργκίν Αταμάν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Ήρθα για να νικήσω, υπάρχει μεγάλο ταλέντο εδώ, πολλές προσδοκίες και έρχομαι να παίξω μπάσκετ. Υπάρχει προσμονή για μένα το ξέρω, ήρθα στην ομάδα που πήρε την Euroleague, όχι σε κάποια ομάδα που απλά παλεύει.

Δεν ήρθα για να είμαι εγώ ο καλύτερος παίκτης της ομάδας αλλά για να κάνω τους συμπαίκτες μου ακόμη καλύτερους. Ο Αταμάν ήταν ο άνθρωπος που με διάλεξε, είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη και αυτό το ξέρουμε. Το έδειξε και πέρυσι, το έδειξε και φέτος.

Μίλησα πολύ λίγο με τον Χουάντσο, μου είπε τα καλύτερα λόγια, με βοήθησε και αυτός στην απόφαση που πήρα να έρθω εδώ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και ανυπομονώ να παίξω στο ΟΑΚΑ για τα χρώματα του Παναθηναϊκού και τον Εργκίν Αταμάν”.

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα