Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ 0-3: Πάρτι των κόκκινων στο Όλντ Τράφορντ

Διαβάζεται σε 2'
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ 0-3: Πάρτι των κόκκινων στο Όλντ Τράφορντ
Associated Press

Η Λίβερπουλ ισοπέδωσε με 3-0 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Όλντ Τράφορντ με δύο γκολ του Ντίας και ένα του Σαλάχ και έκανε το τρία στα τρία στην Premier League.

Θρίαμβος της Λίβερπουλ απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Όλντ Τράφορντ! Η ομάδα του Άρνε Σλοτ πέρασε με 3-0 από την έδρα των κόκκινων διαβόλων με τους Ντίας και Σαλάχ να κάνουν εξαιρετική εμφάνιση και συνεχίζει με το απόλυτο στην Premier League έπειτα από τρεις αγωνιστικές.

Όπως γράφει το SPORT24, οι κόκκινοι έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους στέλοντας την μπάλα στα δίχτυα με τον Αλεξάντερ-Άρνολντ στο 7′ όμως το γκολ ακυρώθηκε έπειτα από παρέμβαση του VAR καθώς ο Σαλάχ, που ακούμπησε την μπάλα πριν αυτή φτάσει στον Άγγλο, ήταν offside. Η ομάδα του Άρνε Σλοτ όμως κατάφερε τελικά να ανοίξει το σκορ στο 35′ με τον Λουίς Ντίας. Ο Γκράβενμπερχ έκλεψε την μπάλα από την κακή πάσα του Κασεμίρο, μοίρασε δεξιά στον Σαλάχ και εκείνος σέντραρε βρίσκοντας στο πίσω δοκάρι τον Κολομβιανό που με κεφαλιά έδωσε προβάδισμα στους κόκκινους.

Η Λίβερπουλ όμως χτύπησε ξανά πριν το ημίχρονο. Στο 42′ ο Ντίας έκλεψε την μπάλα από τον Κασεμίρο έξω από την περιοχή της Γιουνάιτεντ, έδωσε στον Σαλάχ που ξανά βρήκε τον Κολομβιανό στην καρδιά της περιοχής και ο τελευταίος νίκησε τον Ονάνα πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ του στη βραδιά και το 2-0 για την αρμάδα του Σλοτ.

Οι κόκκινοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο μέρος και βρήκαν και τρίτο γκολ στο 56′. Ο Σαλάχ από δημιουργός έγινε εκτελεστής και με το 12ο γκολ του απέναντι στη Γιουνάιτεντ στην Premier League νίκησε τον Ονάνα για το 3-0. Μάλιστα ο Αιγύπτιος σκόραρε για έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι στο Όλντ Τράφορντ.

Οι κόκκινοι διάβολοι είχαν κάποιες στιγμές μέχρι το φινάλε για να μειώσουν όμως το σκορ δεν άλλαξε και έτσι η Λίβερπουλ έκανε το τρία στα τρία στην Premier League πριν τη διεθνή διακοπή. Αντίθετα, η ομάδα του Έρικ τεν Χάαχ μετρά μόλις μια νίκη έπειτα από τρεις αγώνες.

Ο Άρνε Σλοτ έγινε μάλιστα ο πρώτος προπονητής της Λίβερπουλ που κερδίζει το πρώτο του παιχνίδι απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τον Μπομπ Πέισλι τον Νοέμβριο του 1975.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα