Μαρία Σάκκαρη: “Όταν έφτασα στο Νο.3, πάθαινα κρίσεις πανικού”

Διαβάζεται σε 2'
Μαρία Σάκκαρη: “Όταν έφτασα στο Νο.3, πάθαινα κρίσεις πανικού”
H Μαρία Σάκκαρη στη νίκη της την περίοδο του τουρουά BNB Parribas, Indian Wells Open AP

Η Μαρία Σάκκαρη σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Σταύρο Θεοδωράκη μίλησε ανοιχτά για τις κρίσεις πανικού με τις οποίες ήρθε αντιμέτωπη από την στιγμή που έφτασε Νο.3 στην παγκόσμια κατάταξη στον κόσμο του τένις.

Η 28χρονη τενίστρια Μαρία Σάκκαρη αποκάλυψε σε συνέντευξη τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όσο βρισκόταν στην τρίτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις και συγκεκριμένα τις κρίσεις πανικού που αντιμετώπιζε.

Το βράδυ της Πέμπτης (13/06), στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές», μίλησε στον Σταύρο Θεοδωράκηγ για την περίοδο που βίωνε τεράστιο άγχος και κρίσεις πανικού που την εμπόδιζαν να συνεχίσει κανονικά την καθημερινότητά της. Αδυνατούσε να ακολουθήσει τις ασχολίες που λάτρευε όπως το να επισκεφτεί ένα εστιατόριο για να γευματίσει ή να συμμετάσχει σε κάποιο ματς. Σύμφωνα με την ίδια, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μία φάση που έχουν ελαττωθεί οι κρίσεις πανικού και προσπαθεί να τις διαχειριστεί.

Ειδικότερα, η Μαρία Σάκκαρη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι εδώ για να πω την αλήθεια και να πω πραγματικά αυτό που ένιωθα τότε. Είμαι στη Στουτγκάρδη μετά από έναν μήνα, μπαίνω στο γήπεδο και ήταν τότε που με έπιασε για πρώτη φορά κρίση πανικού. «Δεν μπορώ να αναπνεύσω, δεν μπορώ να αναπνεύσω» έλεγα στον προπονητή μου και δεν μπορούσα να εγκαταλείψω το ματς λέγοντας ότι έχω πάθει κρίση πανικού».

«Έπρεπε να πω ότι με πονάει κάτι, «με πονάει το στομάχι μου» ή «με πονάει το πόδι μου». Εκείνη τη στιγμή λοιπόν λέω «ζαλίζομαι, με πονάει το στομάχι μου και δεν αισθάνομαι καλά». Το δούλεψα από τότε πάρα πολύ, δηλαδή μπορεί να με έχει πιάσει μόνο μια φορά από τότε. Αυτός ο πανικός, το ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω και δεν αισθάνομαι καλά».

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα