Μάριος Ηλιόπουλος: Επιστροφή στους αγώνες αυτοκινήτου για τον πρόεδρο της ΑΕΚ

Διαβάζεται σε 2'
Μάριος Ηλιόπουλος: Επιστροφή στους αγώνες αυτοκινήτου για τον πρόεδρο της ΑΕΚ
ΟΜΑΕ

Στον απόηχο της ηχηρής μεταγραφής του Αντονί Μαρσιάλ στην ΑΕΚ, ο Μάριος Ηλιόπουλος θα επιστρέψει το προσεχές Σαββατοκύριακο (21-22 Σεπτεμβρίου) στο μπάκετ του πανίσχυρού του αγωνιστικού Ford Fiesta για να λάβει μέρος στον 4ο φετινό αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων, στην Πορταριά του Πηλίου.

Οι περγαμηνές του προέδρου της ΑΕΚ στους αγώνες αυτοκινήτου είναι γνωστές, και φέτος ο Μάριος Ηλιόπουλος ετοιμάζεται να προσθέσει στο παλμαρέ του άλλο ένα πρωτάθλημα της κορυφαίας κατηγορίας Formula Saloon του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων.

Στο μπάκετ του θηριώδους αγωνιστικού Ford Fiesta, που ξεπερνά τους 650 ίππους, ο “Σούπερ Μάριο” έχει ήδη κερδίσει τους τρεις πρώτους αγώνες της σεζόν, και έχει αποκτήσει διαφορά 38 βαθμών στην κορυφή, για να υπερασπιστεί τον τίτλο του.

Στον αγώνα που διοργανώνει η Λ.Α.Β. (Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου), την 43η Seajets Ανάβαση Πορταριάς, έχουν δηλώσει συμμετοχή 90 αγωνιζόμενοι και στην κατηγορία FST ο Ηλιόπουλος ξεκινά ως φαβορί, με μεγάλο αντίπαλο (επίσης στην FST) τον Παναγιώτη Παρθένη με Mitsubishi Lancer.

Στις Αναβάσεις οι αγωνιζόμενοι κάνουν χρονομετρημένα δοκιμαστικά το Σάββατο (που ξεκινούν στις 12:00 το μεσημέρι) και δύο αγωνιστικά περάσματα το πρωί της Κυριακής. Το πρώτο αυτοκίνητο θα λάβει εκκίνηση την Κυριακή (22/9) στις 10:00, και οι θεατές πρέπει να βρίσκονται στις θέσεις τους τουλάχιστον μία ώρα νωρίτερα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα