Μίλτος Τεντόγλου: Τρίτος στον τελικό του Diamond League

Διαβάζεται σε 2'
Μίλτος Τεντόγλου
Μίλτος Τεντόγλου Ashley Landis/AP Photo

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέλαβε την τρίτη θέση στο Diamond League των Βρυξελλών. Στο τελευταίο του άλμα έκανε 8.15 και έμεινε πίσω από τον Τζαμαϊκανό Τατζέι Γκέιλ και τον Ελβετό Σιμόν Εχάμερ.

Ο Μίλτος Τεντόγλου πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να πάρει τον μοναδικό τίτλο που του έλειπε, το διαμάντι του Diamond League, καθώς τερμάτισε τρίτος με επίδοση 8.15. Ήταν το τελευταίο του άλμα και το μοναδικό πάνω από τα οκτώ μέτρα.

Όπως αναφέρει το SPORT24, το διαμάντι κατέκτησε ο Τζαμαϊκανός Τατζέι Γκέιλ με την καλύτερη επίδοσή του φέτος, τα 8.28. Στη δεύτερη θέση κατετάγη ο Ελβετός Σιμόν Εχάμερ, καθώς στην τελευταία του προσπάθεια έκανε 8.16.

Ο Ματία Φουρλάνι έκανε 7.88, ενώ οι Τζαμαϊκανοί ΜακΛέοντ και Πίνοκ έκαναν 7.88 και 7.43 με τον τελευταίο να εγκαταλείπει τον αγώνα από τη δεύτερη προσπάθεια.

Αναλυτικά τα έξι άλματα του Τεντόγλου: 6,81, 5,97, άκυρο, 7,75, 7,83, 8,15. Υπενθυμίζεται, ότι ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε φέτος ατομικό ρεκόρ, τον περασμένο Ιούνιο με 8,65 στο Ολίμπικο της Ρώμης και στους Ολυμπιακούς, στο Παρίσι, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με 8,48. Προφανώς, οι επιδόσεις του στις Βρυξέλλες δεν είναι αντιπροσωπευτικές των δυνατοτήτων του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα