Μουντιάλ 2022: Ο Μόργκαν Φρίμαν έκλεψε την παράσταση στην τελετή έναρξης

Μουντιάλ 2022: Ο Μόργκαν Φρίμαν έκλεψε την παράσταση στην τελετή έναρξης
AP / @Manu Fernandez

Ο Μόργκαν Φρίμαν έδωσε το παρών στην τελετή έναρξης του Μουντιάλ 2022 κι εκφώνησε μια συγκινητική ομιλία για τα "συναισθήματα που μας συνδέουν όλους τώρα".

Αναμφίβολα μια από τις πιο ηχηρές παρουσίες στην τελετή έναρξης του Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ ήταν ο Morgan Freeman (Μόργκαν Φρίμαν). Ο θρυλικός Αμερικανός ηθοποιός μπήκε στο στάδιο “Αλ Μπαΐτ” για να πει δυο λόγια, συνοδευόμενος από έναν άνδρα με αναπηρία.

Ο Φρίμαν εκφώνησε μια συγκινητική ομιλία για τα «συναισθήματα που μας συνδέουν όλους τώρα». Aναγνώρισε τον ρόλο που παίζει το ποδόσφαιρο στην ένωση των ανθρώπων και επιμένει σε αυτούς τους διχαστικούς καιρούς διαχωρισμού, ότι είναι καιρός για συσπείρωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 85χρονος ηθοποιός φορούσε ειδικό γάντι στο αριστερό του χέρι, το οποίο κάποια στιγμή αφαίρεσε για συμβολικούς λόγους.

AP / @Manu Fernandez

 

Υπενθυμίζεται ότι το χέρι του έχει μείνει παράλυτο μετά από σοβαρό τραυματισμό που υπέστη σε τροχαίο τον Αύγουστο του 2008. Ο Φρίμαν υποφέρει από ινομυαλγία – μια μακροχρόνια πάθηση που μπορεί να προκαλέσει πόνο σε όλο το σώμα καθώς και μυϊκή δυσκαμψία – και για αυτό φορά ειδικό γάντι που αυξάνει τη ροή του αίματος στο χέρι του).

AP / @Manu Fernandez

AP / @Manu Fernandez

 

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα