Μουρίνιο πριν τον Ολυμπιακό: Δεν φοβόμαστε κανέναν

Μουρίνιο πριν τον Ολυμπιακό: Δεν φοβόμαστε κανέναν
Ο Ζοζέ Μουρίνιο AP

Ο Ζοζέ Μουρίνιο τόνισε ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό πως η Τότεναμ δεν θα έχει πρόβλημα να παίξει απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα στην Ευρώπη,

Πεπεισμένος πως ο χρόνος είναι σύμμαχός του και πως σε λίγο καιρό θα καταφέρει να εμφυσήσει τη φιλοσοφία και τη νοοτροπία του στους παίκτες της Τότεναμ για να συνεχίσουν την πετυχημένη τους παρουσία στην Ευρώπη, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Ζοζέ Μουρίνιο, την παραμονή του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

“Aγαπώ το Champions League όσο ο κάθε άνθρωπος που ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Είναι μία διοργάνωση που όλοι ονειρεύονται να κατακτήσουν. Δεν έχουν όλοι το προνόμιο να αναδεικνύονται νικητές σε αυτή τη διοργάνωση, κάτι που είχα εγώ και με χαροποίησε ιδιαίτερα. Μας απομένουν δύο παιχνίδια για να πάρουμε την πρόκριση και θα πρέπει πρώτα να επικεντρωθούμε σε αυτά τα δύο ματς”, δήλωσε αρχικά ο “special one” έχοντας στο μυαλό του το παιχνίδι της Τρίτης με τον Ολυμπιακό αλλά και το τελευταίο της φάσης των ομίλων απέναντι στην Μπάγερν στο Μόναχο, για να προσθέσει:

“Θα πρέπει να προκριθούμε πρώτα, αυτός είναι ο στόχος μας. Δώστε μου χρόνο για να αναπτύξω τις ιδέες μου και δεν θα έχουμε πρόβλημα να παίξουμε απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα στην Ευρώπη. Δεν φοβόμαστε κανέναν”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα