Νάπολι – Λίβερπουλ 4-1: Τρελό πάρτι για τους παρτενοπέι με κομπάρσους τους κόκκινους

Νάπολι – Λίβερπουλ 4-1: Τρελό πάρτι για τους παρτενοπέι με κομπάρσους τους κόκκινους

Η Νάπολι ήταν απολαυστική στο πρώτο 45λεπτο και έκανε ό,τι ήθελε απέναντι στην πελαγοδρομούσα άμυνα της Λίβερπουλ, για να πανηγυρίσει στο φινάλε έναν θρίαμβο με 4-1 στο "Ντιέγκο Μαραντόνα" στην πρεμιέρα του Champions League.

Μία Νάπολι βγαλμένη από τα πιο τρελά όνειρα των οπαδών της συνάντησε στο διάβα της το βράδυ της Τετάρτης (7/9) μία αποκαρδιωτική Λίβερπουλ και αυτό το ποδοσφαιρικό κοκτέιλ έφερε… έκρηξη στο ηφαιστειώδες “Ντιέγκο Μαραντόνα”.

Οι παρτενοπέι ήταν σαρωτικοί, ειδικά στο πρώτο μέρος που πέτυχαν τρία γκολ και είχαν ευκαιρίες για άλλα τόσα, και κάνοντας άψογη διαχείριση στο τελευταίο ημίωρο με το σκορ στο 4-1 έφτασαν σε έναν ανείπωτο θρίαμβο, για την πρεμιέρα των δύο ομάδων στον 1ο όμιλο του Champions League.

Όπως αναφέρει το SPORT24, Ζιελίνσκι στο 5ο λεπτό έκανε το 1-0, ο Ανγκισά στο 31ο έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του και ο Σιμεόνε έγραψε το 3-0 στο 44′ λίγα μόλις λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς (αντί του Όσιμεν που είχε χάσει πέναλτι στο 18′), σε ένα 45λεπτο που οι παίκτες του Σπαλέτι έμοιαζαν να αγωνίζονται σε δύο σκάλες υψηλότερης έντασης και ταχύτητας έναντι των αντιπάλων τους, έχοντας για μαέστρο έναν εκθαμβωτικό Κβαρατσχέλια στο ντεμπούτο του στο Champions League.

Τα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους βρήκαν τους παρτενοπέι να πετυχαίνουν και τέταρτο γκολ, με τον Ζιελίνσκι, απέναντι στην παραπαίουσα άμυνα της Λίβερπουλ, με τους ρεντς από την πλευρά τους να μειώνουν στο 49′ με τον Λουίς Ντίας αλλά το γκολ αυτό να μην είναι εφαλτήριο αντεπίθεσης αλλά… παρηγοριάς.

Και αυτό γιατί παρά τις μαζεμένες αλλαγές του Κλοπ λίγο μετά το 60′, το ποτάμι δεν μπορούσε να γυρίσει πίσω, με την Νάπολι να διατηρεί τον έλεγχο και να φτάνει σε ένα επιβλητικό 4-1, που βάζει φωτιά στον 1ο όμιλο του Champions League από τη στιγμή που η Λίβερπουλ βρίσκεται με το καλημέρα να κυνηγάει στην βαθμολογία τον Άγιαξ (4-0 την Ρέιντζερς) και τους παρτενοπέι.

ΝΑΠΟΛΙ: Μέρετ, Ντι Λορέντσο, Κιμ, Ραχμάνι, Ολιβέρα (74′ Ρούι), Λομπότσκα, Ανγκισά, Πολιτάνο (58′ Λοσάνο), Ζιελίνσκι (74′ Ελμάς(, Κβαρατσχέλια (57′ Τζέρμπιν), Όσιμεν (41′ Σιμεόνε)

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Γκόμεζ (46′ Μάτιπ), Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Μίλνερ (63′ Τιάγκο), Έλιοτ (77′ Μέλο), Ντίας, Σαλάχ (62′ Ζότα), Φιρμίνο (62′ Νούνιες)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα