NBA: Ο Στεφ Κάρι κατέθεσε αίτηση για τα πνευματικά δικαιώματα του πανηγυρισμού “καληνύχτα”

Διαβάζεται σε 2'
NBA: Ο Στεφ Κάρι κατέθεσε αίτηση για τα πνευματικά δικαιώματα του πανηγυρισμού “καληνύχτα”
FIBA.BASKETBALL

Με όλο και περισσότερο κόσμο να προσπαθεί να τον μιμηθεί, ο Στεφ Κάρι κατέθεσε αίτηση σε ΗΠΑ και Ευρώπη για να πάρει τα πνευματικά δικαιώματα του πανηγυρισμού του, όπου στέλνει για ύπνο τους αντιπάλους του.

Ο Στεφ Κάρι έχει κάνει μόδα τον πανηγυρισμό όπου βάζει τα δύο χέρια στο πλάι του κεφαλιού του, σαν να φτιάχνει ένα μαξιλάρι και να λέει “πηγαίντε για ύπνο” στους αντιπάλους του. Πλέον, ήρθε και η ώρα να τον κατοχυρώσει.

Όπως αναφέρει το SPORT24, ο σταρ των Γουόριορς κατέθεσε αίτημα στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη για να πάρει τα πνευματικά δικαιώματα του πανηγυρισμού, με το όνομα “Nuit, Nuit” (μετάφραση: γαλλικά, για νύχτα, νύχτα, που στην πραγματικότητα είναι η αμερικανική εκδοχή του “Night, Night”, που είναι μία εναλλακτική φράση για το “καληνύχτα”).

Ο Κάρι πάντως έχει λόγο που προχώρησε σε αυτή την κίνηση. Και αυτός είναι ότι αρκετές ιστοσελίδες έβγαλαν φανέλες που δείχνουν τον ίδιο να κάνει τον συγκεκριμένο πανηγυρισμό στους Ολυμπιακούς Αγώνες – κάτι που έκανε τόσο στον ημιτελικό με την Σερβία, όσο και στον τελικό με την Γαλλία – χρεώνοντάς τες μάλιστα 40 δολάρια. Ο Κάρι όμως δεν θα έπαιρνε ούτε ένα δολάριο από αυτές τις φανέλες, παρά το γεγονός ότι τον αφορούν άμεσα.

Υπενθυμίζεται πως, χθες, ο προπονητής της εθνικής ΗΠΑ, Στιβ Κερ, κατά την ομιλία του στο συνέδριο των Δημοκρατικών ενόψει των εκλογών στις ΗΠΑ έκανε τον πανηγυρισμό του Κάρι, λέγοντας ότι μόλις γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα θα στείλουν τον Ντόναλντ Τραμπ για ύπνο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα